grootste assortiment van Nederland  |  gratis verzending vanaf €50 |  al  meer dan 10 jaar actief

Verzenden & retourneren

Bestellingen worden door Tweaks4U na betaling van het verschuldigde bedrag zo spoedig mogelijk aangetekend verzonden. Voor bestellingen onder de € 50,- wordt binnen Nederland een vergoeding van € 7,50, binnen Europa voor bestellingen onder de € 250,- een vergoeding van € 15,00 en buiten Europa een vergoeding van € 35,00 berekend mits pakket niet zwaarder dan 5 kilo. Boven de 5 kilo binnen en buiten de EU kunnen er separaat extra verzendkosten in rekening worden gebracht, afhankelijk van het gewicht van het te verzenden pakket. Voor bestellingen boven € 50,- zal er binnen Nederland en buiten Nederland voor bestellingen boven € 250,- franco worden verzonden. Naast betaalmogelijkheden als iDEAL, éénmalige machtiging of onder vooruitbetaling, bieden wij ook creditcard en Paypal betalingen aan voor orders binnen Europa. Hiervoor geldt een toeslag van € 7,50. Buiten Europa accepteren we alleen bankoverboekingen en Paypal.

Retourneren

Mocht u een bestelling hebben ontvangen, maar om goede redenen niet de juiste, dan dient u dit binnen uiterlijk 8 dagen na factuurdatum, uitsluitend per e-mail, aan ons te melden. U kunt na onze goedkeuring de bestelling, mits onbeschadigd en in originele verpakking, aan ons retourneren. U krijgt dan binnen 30 dagen uw geld teruggestort op uw rekening. Ook heeft u de mogelijkheid om andere product(en) te bestellen en volgt er een naverrekening met uw reeds ontvangen betaling. U dient dan wel in uw e-mail kenbaar te maken welke producten u wenst te ontvangen.

Inruil 

Heeft u een bestelling geplaatst met inruil van een eigen product, dan wordt de bestelling pas verzonden wanneer uw inruil door ons is ontvangen en goedgekeurd qua uiterlijke- en technische staat zoals u heeft moeten vermelden in het contact formulier. De kosten van deze acties zijn voor rekening van de aanbieder van de (eventuele) inruil.

Even geduld...