Ultrasone PRO 900, speciale topquality headphone

€ 469,00

Status: op voorraad

Levertijd 1-2 dagen

OF
Ultrasone PRO 900, speciale topquality headphone

Heeft u een vraag over dit product?

026 84 878 47info@tweaks4u.comLivechat: online
Omschrijving

Details

PRO 900
Een exclusief ontwerp en geavanceerde tonale precisie ontspringen vanuit de gesloten schelpen van de PRO 900 hoofdtelefoon. Deze nieuwste aanvulling is ontwikkeld voor de veeleisende muziekliefhebber. Het model is voorzien van een klassieke uitstraling met zwarte afwerking, fluwelen oorkussens in zwart en zilver en een diamantgeslepen Ultrasone logo sieren de buitenzijde. De PRO 900 is voorzien van een nieuw ontwikkeld titaan bedekte driver. Verder is hij voorzien van de door Ultrasone gepatenteerde ULE technologie, die ervoor zorgt dat eventuele straling wordt afgeschermd. Hij wordt geleverd met een extreem flexibele kabel (USC-kabel) en is voorzien van Neutrik connectoren.


S-Logic? Natural Surround Sound
Dit revolutionaire gepatenteerde systeem zorgt ervoor dat je op een andere manier naar muziek luistert. Geen enkel ander digitaal surround systeem kan tippen aan S-Logic?. Het geluid van normale hoofdtelefoons klink direct en gelijk aan beide zijden. Het S-Logic? systeem zorgt ervoor dat het lijkt alsof je naar luidsprekers aan het luisteren bent die enkele meters van je zijn verwijderd, dit zorgt ervoor dat het geluid veel natuurlijker klinkt. Zelfs op lage volumes is het mogelijk om het ruimtelijke geluid te ervaren en je hebt er geen extra apparatuur voor nodig!
De technologie die hiervoor toegepast wordt maakt gebruik van gecentraliseerde driver positionering. Wist je dat je de buitenzijde van je oren gebruikt om een driedimensionale weergave van geluid te krijgen? Alleen daardoor kun je de richting en afstand waarvan geluid komt waarnemen. In plaats van het oorkanaal direct bloot te stellen, maakt S-Logic? gebruik van technieken waarbij geluidssignalen via de buitenzijden van je oor het oorkanaal bereiken. Dit is precies de manier waarop je ook naar geluiden luistert zonder hoofdtelefoon. Het zorgt ervoor dat je luisterervaring natuurlijker en intenser wordt.

S-Logic? Plus
S-Logic? Plus is de nieuwste ontwikkeling van het S-Logic? Natural Surround System, hiermee plaatst Ultrasone de grote soundstage uit de PRO serie hoofdtelefoons in meer betaalbare versies van de HFI en DJ modellen. S-Logic? Plus profiteert direct van innovaties die zijn opgedaan bij de ontwikkeling van hun Edition reeks, het vlaggenschip van Ultrasone. Deze technologie combineert precisie demping met micro akoestische versterkingen hierdoor zijn de driver en het buffer board beter op elkaar afgestemd. De verbeterde oorschelpen van deze modellen zorgen voor een natuurlijke geluidsweergave en een realistischere weergave van stemmen en instrumenten.

Veiliger luisteren
Het S-Logic? zorgt niet alleen voor natuurlijker luisteren. Door de toegepaste techniek kan de geluidssterkte op het trommelvlies met 40% worden teruggedrongen (3-4 dB). Dit zorgt ervoor dat het risico op gehoorschade aanzienlijk wordt gereduceerd waardoor er veel langer naar muziek geluisterd kan worden. Ultrasone adviseert om met een gereduceerd geluidsvolume naar muziek te luisteren om gehoorbeschadigingen te voorkomen.

ULE-technology
De afkorting ULE staat voor Ultra Low Emission en isoleert elektromagnetische straling geproduceerd door de meeste hoofdtelefoons. De basis van de ULE technologie is een MU Metalen bufferboard die ervoor zorgt dat de straling wordt tegengehouden.
Omdat er door steeds meer jongeren muziek wordt beluisterd via een hoofdtelefoon, vaak vele uren achter elkaar, is deze techniek ideaal om een leven lang probleemloos van muziek te kunnen genieten. De ULE technologie verlaagt de straling met maar liefst 98% in vergelijking met de meeste andere hoofdtelefoons. De aanbevelingen voor laagfrequente magnetische straling voor hoofdtelefoons zijn nog steeds gaande, desondanks neemt Ultrasone het fenomeen serieus en verlagen zij de straling tot een minimum.

Technische specificaties:
- ULE technology (=Ultra Low Emission)
- MU Metalen bufferboard, reduceert de laagfrequente magnetische straling
- In overeenstemming met de ULE standaard
- S-Logic? Plus Natural Surround Sound
- 6,3 mm vergulde plug
- 3,5 mm adapter
- Voorzien van Neatrik connectoren
- USC Ultra Soft Cable
- 5 jaar Garantie

Frequentie range: 6 - 42.000 Hz
Type: Dynamisch/Gesloten
Impedantie: 40 Ohm, geluidssterkte niveau 96 dB
Driver: 40 mm Mylar/Titan
Gewicht: 295 g (zonder snoer)

Accessoires
- Snoerlengte: 2 x 3 m (normaal en gekruld)
- Hardcase en Demo CD bijgeleverd
- Extra set oorkussens
- 6.3/3.5mm adapter

Reviews

Even geduld...