Ultrasone PRO 750, speciale topquality headphone

€ 349,00

Status: op voorraad

Levertijd 1-2 dagen

OF
Ultrasone PRO 750, speciale topquality headphone

Heeft u een vraag over dit product?

026 84 878 47info@tweaks4u.comLivechat: online
Omschrijving

Details

 

PRO 750
Deze gesloten hoofdtelefoon maakt gebruik van de meeste stijve drivers verkrijgbaar, namelijk die van Titanium. Hierdoor zorgen ze voor de meest exacte en correcte geluidsreproductie mogelijk. Verder is dit model voorzien van speciaal ontworpen fluwelen oorkussens, hierdoor kun je urenlang genieten van je favoriete muziek. De PRO 750 wordt geleverd in een stevige koffer inclusief een normaal en gekruld snoer en een extra paar gemakkelijk verwisselbare oorkussens.

ULE-technology
De afkorting ULE staat voor Ultra Low Emission en isoleert elektromagnetische straling geproduceerd door de meeste hoofdtelefoons. De basis van de ULE technologie is een MU Metalen bufferboard die ervoor zorgt dat de straling wordt tegengehouden.
Omdat er door steeds meer jongeren muziek wordt beluisterd via een hoofdtelefoon, vaak vele uren achter elkaar, is deze techniek ideaal om een leven lang probleemloos van muziek te kunnen genieten. De ULE technologie verlaagt de straling met maar liefst 98% in vergelijking met de meeste andere hoofdtelefoons. De aanbevelingen voor laagfrequente magnetische straling voor hoofdtelefoons zijn nog steeds gaande, desondanks neemt Ultrasone het fenomeen serieus en verlagen zij de straling tot een minimum.

Technische specificaties:
- ULE technology (=Ultra Low Emission)
- MU Metalen bufferboard, reduceert de laagfrequente magnetische straling
- In overeenstemming met de ULE standaard

Frequentie range: 8 - 35.000 Hz
Type: Dynamisch/Gesloten
Impedantie: 40 Ohm, geluidssterkte niveau 94 dB
Driver: 40 mm Mylar/Titan
Gewicht: 295 g (zonder snoer)

Accessoires
- Snoerlengte: 3 m normaal en 3 m gekruld
- Hardcase en Demo CD bijgeleverd
- Extra set oorkussens bijgeleverd

Reviews

Even geduld...