Ultrasone PRO 550, speciale topquality headphone

€ 249,00

Status: op voorraad

Levertijd 1-2 dagen

OF
Ultrasone PRO 550, speciale topquality headphone

Heeft u een vraag over dit product?

026 84 878 47info@tweaks4u.comLivechat: online
Omschrijving

Details

 

PRO 550
Professioneel uitgevoerde en ontworpen hoofdtelefoon. De PRO 550 heeft de mogelijkheid de kabel los te koppelen en wordt geleverd met 2 kabels. Tevens heeft de PRO 550 gemakkelijk verwisselbare oorkussens en is er een extra paar meegeleverd. Alles wordt geleverd in een stevige hardbox zodat hij gemakkelijk meegenomen kan worden. De 50mm diameter driver geeft indrukwekkende prestaties. Een strakke en krachtige laagweergave gecombineerde met een nauwkeurige en precieze instrumentplaatsing geven je een realistische luisterervaring. In de nieuwe PRO hardbox vindt u tevens nog een aantal anders accessoires die u van pas kunnen kopen. Het dichte ontwerp zal zeker in de smaak vallen van bassisten en drummers!

ULE-technology
De afkorting ULE staat voor Ultra Low Emission en isoleert elektromagnetische straling geproduceerd door de meeste hoofdtelefoons. De basis van de ULE technologie is een MU Metalen bufferboard die ervoor zorgt dat de straling wordt tegengehouden.
Omdat er door steeds meer jongeren muziek wordt beluisterd via een hoofdtelefoon, vaak vele uren achter elkaar, is deze techniek ideaal om een leven lang probleemloos van muziek te kunnen genieten. De ULE technologie verlaagt de straling met maar liefst 98% in vergelijking met de meeste andere hoofdtelefoons. De aanbevelingen voor laagfrequente magnetische straling voor hoofdtelefoons zijn nog steeds gaande, desondanks neemt Ultrasone het fenomeen serieus en verlagen zij de straling tot een minimum.

Technische specificaties:
- ULE technology (=Ultra Low Emission)
- MU Metalen bufferboard, reduceert de laagfrequente magnetische straling
- In overeenstemming met de ULE standaard

Frequentie range: 10 - 22.000 Hz
Type: Dynamisch/Gesloten
Impedantie: 64 Ohm, geluidssterkte niveau 102 dB
Driver: 50 mm Mylar
Gewicht: 295 g (zonder snoer)

Accessoires
- Snoerlengte: 3 m normaal en 3 m gekruld
- Hardcase en Demo CD bijgeleverd
- Extra set oorkussens bijgeleverd

Reviews

Even geduld...