Ultrasone HFI 780, speciale topquality headphone

€ 229,00

Status: op voorraad

Levertijd 1-2 dagen

OF
Ultrasone HFI 780, speciale topquality headphone

Heeft u een vraag over dit product?

026 84 878 47info@tweaks4u.comLivechat: online
Omschrijving

Details

HFI-780
Het exclusieve ontwerp van de gesloten HFI-780 is geaccentueerd door de kleur polar-zilver. De HFI-780 maakt gebruik van alle Ultrasone technieken zoals S-Logic? Plus, ULE en safer hearing. De HFI-780 is speciaal ontworpen voor het beluisteren van films en games. Film- en muziekliefhebbers zijn allen ge?mponeerd door het indrukwekkende geluid van deze hoofdtelefoon. Het lijkt alsof je naar luidsprekers luistert die enkele meters voor je staan. Gamers zijn enthousiast over de realistische geluidsweergave die hen echt in het spel betrekt. De lage frequenties worden extra benadrukt om de grootste synergie te krijgen met DSP systemen zoals Dolby Headphone? en Yamaha Silent Cinema?

S-Logic? Natural Surround Sound
Dit revolutionaire gepatenteerde systeem zorgt ervoor dat je op een andere manier naar muziek luistert. Geen enkel ander digitaal surround systeem kan tippen aan S-Logic?. Het geluid van normale hoofdtelefoons klink direct en gelijk aan beide zijden. Het S-Logic? systeem zorgt ervoor dat het lijkt alsof je naar luidsprekers aan het luisteren bent die enkele meters van je zijn verwijderd, dit zorgt ervoor dat het geluid veel natuurlijker klinkt. Zelfs op lage volumes is het mogelijk om het ruimtelijke geluid te ervaren en je hebt er geen extra apparatuur voor nodig!

De technologie die hiervoor toegepast wordt maakt gebruik van gecentraliseerde driver positionering. Wist je dat je de buitenzijde van je oren gebruikt om een driedimensionale weergave van geluid te krijgen? Alleen daardoor kun je de richting en afstand waarvan geluid komt waarnemen. In plaats van het oorkanaal direct bloot te stellen, maakt S-Logic? gebruik van technieken waarbij geluidssignalen via de buitenzijden van je oor het oorkanaal bereiken. Dit is precies de manier waarop je ook naar geluiden luistert zonder hoofdtelefoon. Het zorgt ervoor dat je luisterervaring natuurlijker en intenser wordt.

S-Logic? Plus
S-Logic? Plus is de nieuwste ontwikkeling van het S-Logic? Natural Surround System, hiermee plaatst Ultrasone de grote soundstage uit de PRO serie hoofdtelefoons in meer betaalbare versies van de HFI en DJ modellen. S-Logic? Plus profiteert direct van innovaties die zijn opgedaan bij de ontwikkeling van hun Edition reeks, het vlaggenschip van Ultrasone. Deze technologie combineert precisie demping met micro akoestische versterkingen hierdoor zijn de driver en het buffer board beter op elkaar afgestemd. De verbeterde oorschelpen van deze modellen zorgen voor een natuurlijke geluidsweergave en een realistischere weergave van stemmen en instrumenten.

Veiliger luisteren
Het S-Logic? zorgt niet alleen voor natuurlijker luisteren. Door de toegepaste techniek kan de geluidssterkte op het trommelvlies met 40% worden teruggedrongen (3-4 dB). Dit zorgt ervoor dat het risico op gehoorschade aanzienlijk wordt gereduceerd waardoor er veel langer naar muziek geluisterd kan worden. Ultrasone adviseert om met een gereduceerd geluidsvolume naar muziek te luisteren om gehoorbeschadigingen te voorkomen.

ULE-technology
De afkorting ULE staat voor Ultra Low Emission en isoleert elektromagnetische straling geproduceerd door de meeste hoofdtelefoons. De basis van de ULE technologie is een MU Metalen bufferboard die ervoor zorgt dat de straling wordt tegengehouden.
Omdat er door steeds meer jongeren muziek wordt beluisterd via een hoofdtelefoon, vaak vele uren achter elkaar, is deze techniek ideaal om een leven lang probleemloos van muziek te kunnen genieten. De ULE technologie verlaagt de straling met maar liefst 98% in vergelijking met de meeste andere hoofdtelefoons. De aanbevelingen voor laagfrequente magnetische straling voor hoofdtelefoons zijn nog steeds gaande, desondanks neemt Ultrasone het fenomeen serieus en verlagen zij de straling tot een minimum.

Technische specificaties:
- ULE technology (=Ultra Low Emission)
- MU Metalen bufferboard, reduceert de laagfrequente magnetische straling
- In overeenstemming met de ULE standaard
- S-Logic? Plus

Frequentie range: 10 - 26.000 Hz
Type: Dynamisch/Open
Impedantie: 35 Ohm, geluidssterkte niveau 96 dB
Driver: 40 mm Mylar/Gold
Gewicht: 285 g (zonder snoer)

Accessoires
- Snoerlengte: 3 m normaal
- Fluwelen beschermtas en Demo CD bijgeleverd

Reviews

Even geduld...