Ultrasone HFI 450, speciale topquality headphone

€ 119,00

Status: op voorraad

Levertijd 1-2 dagen

OF
Ultrasone HFI 450, speciale topquality headphone

Heeft u een vraag over dit product?

026 84 878 47info@tweaks4u.comLivechat: online
Omschrijving

Details

HFI-450
De nieuwe HFI-450 maakt gebruik van dezelfde geluidstechnologie als de legendarische HFI-15G. De gesloten HFI-450 toont zijn krachtige en zeer zuivere muziekreproductie welke door veel Ultrasone liefhebbers wordt gewaardeerd. Deze hoofdtelefoons zijn ontwikkeld voor alle Ultrasone fans die op zoek zijn naar een entry-level model voor thuis- en studiogebruik. Dit model is tevens voorzien van het gepatenteerde S-Logic? systeem voor natuurgetrouw geluid.

S-Logic? Natural Surround Sound
Dit revolutionaire gepatenteerde systeem zorgt ervoor dat je op een andere manier naar muziek luistert. Geen enkel ander digitaal surround systeem kan tippen aan S-Logic?. Het geluid van normale hoofdtelefoons klink direct en gelijk aan beide zijden. Het S-Logic? systeem zorgt ervoor dat het lijkt alsof je naar luidsprekers aan het luisteren bent die enkele meters van je zijn verwijderd, dit zorgt ervoor dat het geluid veel natuurlijker klinkt. Zelfs op lage volumes is het mogelijk om het ruimtelijke geluid te ervaren en je hebt er geen extra apparatuur voor nodig!

De technologie die hiervoor toegepast wordt maakt gebruik van gecentraliseerde driver positionering. Wist je dat je de buitenzijde van je oren gebruikt om een driedimensionale weergave van geluid te krijgen? Alleen daardoor kun je de richting en afstand waarvan geluid komt waarnemen. In plaats van het oorkanaal direct bloot te stellen, maakt S-Logic? gebruik van technieken waarbij geluidssignalen via de buitenzijden van je oor het oorkanaal bereiken. Dit is precies de manier waarop je ook naar geluiden luistert zonder hoofdtelefoon. Het zorgt ervoor dat je luisterervaring natuurlijker en intenser wordt.

Veiliger luisteren
Het S-Logic? zorgt niet alleen voor natuurlijker luisteren. Door de toegepaste techniek kan de geluidssterkte op het trommelvlies met 40% worden teruggedrongen (3-4 dB). Dit zorgt ervoor dat het risico op gehoorschade aanzienlijk wordt gereduceerd waardoor er veel langer naar muziek geluisterd kan worden. Ultrasone adviseert om met een gereduceerd geluidsvolume naar muziek te luisteren om gehoorbeschadigingen te voorkomen.

Technische specificaties:

Frequentie range: 20 - 20.000 Hz
Type: Dynamisch/Gesloten
Impedantie: 32 Ohm, geluidssterkte niveau 96 dB
Driver: 40 mm Mylar
Gewicht: 265 g (zonder snoer) snoerlengte 3m
Reviews

Even geduld...