Ultrasone DJ1 Pro, speciale quality DJ headphone

€ 249,00

Status: op voorraad

Levertijd 1-2 dagen

OF
Ultrasone DJ1 Pro, speciale quality DJ headphone

Heeft u een vraag over dit product?

026 84 878 47info@tweaks4u.comLivechat: online
Omschrijving

Details

DJ1 PRO
In samenwerking met een aantal vooraanstaande DJ?s heeft Ultrasone deze professionele hoofdtelefoon ontwikkeld. De DJ1 PRO maakt gebruik van een 50mm Mylar driver waardoor hij moeiteloos elke muziekstijl kan weergeven. Verder is hij voorzien van MU-metal shielding hierdoor is hij uitermate geschikt voor elke DJ die zijn gehoor ook nog is goed wil beschermen. De DJ1 PRO wordt geleverd in een stevige hardcase met daarin diverse accessoires zoals; een gekruld snoer, een snoer met volume aanpassing en stereo/mono schakelaar en een extra paar oorkussens. De nieuwe ontworpen hardcase zorgt voor een veilige bescherming tijdens optredens.

ULE-technology
De afkorting ULE staat voor Ultra Low Emission en isoleert elektromagnetische straling geproduceerd door de meeste hoofdtelefoons. De basis van de ULE technologie is een MU Metalen bufferboard die ervoor zorgt dat de straling wordt tegengehouden.
Omdat er door steeds meer jongeren muziek wordt beluisterd via een hoofdtelefoon, vaak vele uren achter elkaar, is deze techniek ideaal om een leven lang probleemloos van muziek te kunnen genieten. De ULE technologie verlaagt de straling met maar liefst 98% in vergelijking met de meeste andere hoofdtelefoons. De aanbevelingen voor laagfrequente magnetische straling voor hoofdtelefoons zijn nog steeds gaande, desondanks neemt Ultrasone het fenomeen serieus en verlagen zij de straling tot een minimum.

Technische specificaties:
- ULE technology (=Ultra Low Emission)
- MU Metalen bufferboard, reduceert de laagfrequente magnetische straling
- In overeenstemming met de ULE standaard

Frequentie range: 10 - 22.000 Hz
Type: Dynamisch/Gesloten
Impedantie: 64 Ohm, geluidssterkte niveau 102 dB
Driver: 50 mm Mylar/Titan
Gewicht: 295 g (zonder snoer)

Accessoires
- Snoerlengte: 3 m normaal en 3m gekruld
- Hardcase en Demo CD bijgeleverd
- Extra set oorkussens bijgeleverd

Reviews

Even geduld...