The Cartridge Man The Conductor, luchtgelagerde arm.

€ 5.000,00

Status: op voorraad

Levertijd 1-2 dagen

OF
The Cartridge Man The Conductor

Heeft u een vraag over dit product?

026 84 878 47info@tweaks4u.comLivechat: online
Omschrijving

Details

Pas na deze arm gehoord te hebben, begrijpt u wat de beste "gewone " armen toch nog verkeerd doen. The Conductor speelt de plaat precies zo af als hij door de snijbijtel gemaakt is. Een goed afgestelde tangentiale arm heeft namelijk geen fouthoek. Op elke plek van de plaat is de aftasting volkomen zuiver. Bij een gewone arm geldt dit slechts voor maximaal 2 punten in de plaatgroef. The Conductor heeft geen dwarsdrukcompensatie nodig, omdat er geen "overhang " is. The Conductor zweeft op een luchtlaagje. De werking is als van een speelkaart die over een gladde tafel zweeft. Het effect is een wrijvingsloos lager. De door de plaatgroef veroorzaakte bewegingen van de naald worden niet meer verstoord door welke frictie dan ook.
De klankmatige effecten zijn: een enorme resolutie, een perfecte timing tussen het linker en rechter stereokanaal, veel minder vervorming, en een hogere dynamiek. Bij luid afspelen is er veel minder akoestische terugkoppeling dan bij armen met een normaal lager.
Trillingen van het audiomeubel door de bassen worden opgevangen door de luchtlaag tussen arm en cilinder. Dit geeft een enorme rust in de muziek en een optimale definitie. Kortom: het klinkt allemaal veel beter.
Omdat de arm zo kort is, is The Conductor geschikt voor elk type element.

Reviews

Even geduld...