Studio Connections Reference Plus, luidsprekerkabels 2.5 meter Stereo

€ 1.016,00

Status: op voorraad

Levertijd 1-2 dagen

OF
Studio Connections Reference Plus, gebruikt in EMI Abbey Road!

Heeft u een vraag over dit product?

026 84 878 47info@tweaks4u.comLivechat: online
Omschrijving

Details

Studio Connections REFERENCE PLUS kabel is een erg hoog gewaardeerde speakerkabel. deze kabel wordt gebruikt voor de hoofd monitoring in de EMI Abbey Road studios in alle opnamestudios en mixkamer.  Ontworpen met wetenschappelijke beginselene en onder de begeleiding van enkele beste engineers in de business. Deze gepatenteerde high purity, ultra-stranded OFC copper (Cu)/silver (Ag) hybride en olefinic/nitrogeen dielectric combinatie is geoptimaliseerd voor snelheid en faselineariteit in en onder het audio spectrum.

Aanvullend op het zijn van een erg snelle kabel (low propagation delay) heeft het ook de rijheid door het middengebied en biedt een volle bass respons zonder een knijpende laagweergave of low end vertragingen.

Mechanische demping is aangebracht in de kabel om elke vorm van vibratie of mechanische transmissie tussen de luidspreker en de versterker uit te sluiten. Een volgende stap om verstoring te verminderen is de twist in de kabel, welke weer geoptimaliseerd is om elke straling/interferentie te weerstaan zonder de eleectrische eigenschappen aan te tasten.

 

Reviews

Even geduld...