Mytek Manhattan DAC II (Zilver)

€ 5.995,00

Status: op voorraad

Levertijd 1-2 dagen

OF
Hetzelfde als Manhattan in New York. Alles wat je nodig hebt zit erin!

Heeft u een vraag over dit product?

026 84 878 47info@tweaks4u.comLivechat: online
Omschrijving

Details

De MyTek Manhattan II DAC / hoofdtelefoonversterker is tot stand gekomen in een professionele opnamestudio en brengt de geluidskwaliteit van zowel MQA-geluid als de mastering-ingenieur thuis met de krachtigste Sabre 9038 DAC-chipset. De Manhattan is in staat om je op de rand van je stoel te laten zitten. Met behoud van hetzelfde chassis, dezelfde voeding en schakelingen op het voorpaneel als het bekroonde originele model (het Stereophile Product of the Year en de winnaar van de Editors ‘Choice Awards) gebruikt de Manhattan II een van boven naar beneden opnieuw ontworpen hoofdbord dat aanzienlijk verbeterde details, resolutie en transparantie biedt. De Manhattan II heeft ook een ingebouwde MQA-decoder waarmee u kunt profiteren van TIDAL Masters en alle MQA-bestanden. Conversieondersteuning voor PCM tot 32-bit / 384kHz, native DSD tot en met Quad DSD256 (11,2MHz) en DXD vormen een aanvulling op maar liefst 130dB dynamisch bereik, wereldklasse analoge voorversterkers, een 32-bits integer klasse 2 USB2 driverless interface, en de nieuwste digitale connectiviteit. Maar dat is niet alles.

Manhattan II’s handelsmerk is de Femto Clock Generator, deze vermindert de jitter en al het andere lawaai tot onder-meetbare niveaus. De RCA- en gebalanceerde XLR-analoge uitgangen breiden de flexibiliteit van Manhattan II verder uit, net als een optionele Roon-ready netwerkkaart die dit stellaire component tot een streamer maakt. Een afstandsbediening, eenvoudig te upgraden firmware en een garantie van twee jaar op het product. De Manhattan II weerspiegelt de hypermoderne architectuur van zijn naamgenoot en klinkt zo prachtig als het eruit ziet. Het penthouse van DACs; De Manhattan II geeft je een fantastische weergaven van je muziek.

Specificaties

Conversie: PCM tot 384k, 32bit, MQA ®, native DSD tot DSD256, DXD, 130dB Dynamic Range.

MQA Hi-Res Decoder: ingebouwde gecertificeerde hardware MQA ® -decoder

Digitale inputs: USB2 Klasse 2 (OSX, Linux driverless, alle formaten), AES / EBU (PCM tot 384K, tot DSD128 DOP), 3x S / PDIF (PCM tot 192k, tot DSD128 DoP), Toslink, SDIF3 DSD tot DSD256

Analoge ingangen: RCA Line In omschakelbaar naar Phono met optionele ingeschakelde Phono-kaart, tweede paar RCA Line In, XLR-gebalanceerde line-up van het derde paar. Analoge ingangen zijn een router via een minimale pad-state-of-the-art analoge verzwakker rechtstreeks naar analoge en koptelefoonuitgangen.

Analoge uitgaven: RCA, gebalanceerde XLR, gelijktijdige impedantie van 50 Ohm

Koptelefoonuitgangen: referentie hoge stroom, hoog voorbijgaande hoofdtelefoonampère, 500mA, 6 watt, 0 Ohm uit impedantie. Dubbele hoofdtelefoonaansluitingen, ontworpen om veeleisende hoofdtelefoons aan te drijven. Gebalanceerde bediening met optionele Mytek-adapter.

Ingebouwde achteruitdraaier: Keuze uit 1dB stap analoge verzwakker voor hoofduitgang en hoofdtelefoon, 1dB stap digitale 32bit verzwakker of puristische relais bypass.

Klok: “Mytek Femtoclock Generator ™” 0,82ps interne jitter, wordclock Input en Output (maakt het stapelen van meerdere eenheden mogelijk voor meerkanaals operatie, inclusief mch DSD)

Audio-opnamefunctie voor digitale bronnen: alle digitale ingangen kunnen via USB2 naar de computer worden geleid. Maakt aansluiting mogelijk van externe digitale bronnen zoals CD-spelers en digitalisering van ADC’s.

Afstandsbediening: inclusief, universele afstandsbediening

Firmware: opwaarderen via de USB-configuratiescherm-app (Win en Mac)

Optionele precisie phone analoge pre-amp kaart: hoge einde M / M, M / C Phono voorversterker met aangepaste nikkel kern opvoertransformator, relais schakelbaar en afstembare. Ingangsimpedanties, transformatorverhouding, RIAA-curven en keuze van versterking kunnen worden gewijzigd in het menu of met behulp van de relaisschakelaars op afstand. Optionele kaart is apart verkrijgbaar en kan door de gebruiker worden geïnstalleerd.

Optioneel “ROON READY” netwerkkaart: verandert de Manhattan II in netwerkstreamer met een maximale doorvoer van 24 / 192k en DSD64. Compatibel met W / Roon, DLNA / UpnP

Voeding: omschakelbaar 115 / 230VAC (100V Japanse versie beschikbaar)

Afmetingen: BxDxH: 432x267x50mm

Gewicht: 8 kg

Garantie: 2 jaar

Reviews

Even geduld...