Michell Tecnoweight, contragewicht upgrade voor Rega

€ 132,00

Status: op voorraad

Levertijd 1-2 dagen

OF
Michell Tecnoweight, contragewicht upgrade voor Rega

Heeft u een vraag over dit product?

026 84 878 47info@tweaks4u.comLivechat: online
Omschrijving

Details

Precisie contragewicht upgrade voor Rega armen

Het Michell TecnoWeight is ontworpen voor de Tecnoarm maar is ook los leverbaar voor uw Rega RB-250, RB-300, RB-600 of compatibele Rega OEM arm.

In het verlengde van de filosofie van het hangende subchassis en het in het lager hangende plateau van de Michell draaitafels is ook het contragewicht van de arm aangepakt.

Met het Michell TecnoWeight wordt het zwaartepunt van het contragewicht van het midden van de arm naar een punt ter hoogte van de naaldpunt verplaatst. Het verplaatsen van het zwaartepunt heeft een aantal voordelen:

  • De naalddruk is constanter bij platen die niet helemaal vlak zijn.
  • De armlagers worden gelijkmatiger belast.
  • De sporing is beter waardoor de naaldslijtage minder is.
  • De effectieve armmassa wordt iets lager.

Een laatste nadeel van het originele gewicht van de Rega armen is dat de naalddruk niet echt nauwkeurig is in te stellen, de schaal is vrij grof en een nauwkeurige naaldweger was bijna noodzakelijk. Ook dit probleem wordt met het Michell TecnoWeight opgelost. De schaalverdeling is in stappen van 0,1 gram en instellen is tot 0,05 gram mogelijk.

De Michell TecnoWeight wordt geleverd met twee contragewichten, één voor elementen tussen de drie en zes gram en één voor elementen tussen de zes en zestien gram.

Reviews

Even geduld...