Isotek Sirius EVO3 Net Conditioner 6

€ 595,00

Status: op voorraad

Levertijd 1-2 dagen

OF
Isotek Sirius EVO3 Net Conditioner 6

Heeft u een vraag over dit product?

026 84 878 47info@tweaks4u.comLivechat: online
Omschrijving

Details

De Sirius is de nieuwste "netspanningsconditioner" van IsoTek. Hij kenmerkt zich door: eenvoud in gebruik, dezelfde hoge kwaliteitstechnologie als de high-end modellen, maar dan voor een scherpe prijs.

De filtering begint al bij de netspanningsingang met zijn eigen speciaal ontworpen Delta-Shunt-filter. Elk van de zes uitgangen is ook volledig onafhankelijk gefilterd en verbonden met de centrale aarde (de "Polaris X" technologie). Dankzij Inductive Gating werkt elk filter bij elke belasting bovendien altijd optimaal. Dit voorkomt ongewenste "kruisbestuiving" van stoorsignalen tussen de aangesloten componenten. Elke uitgang is door een eigen dikke PTFE-kabel direct verbonden met de centrale aarde en de netingang (de K.E.R.P.-technologie). Ze zijn dus niet onderling doorgelust, zoals bij andere systemen met alle gevolgen van dien. Tot slot is elke uitgang beveiligd tegen stroompieken van maximaal 22.500 A.

Deze combinatie zorgt voor een superieure onderdrukking (tot meer dan 50 dB) van alle stoorsignalen vanuit het lichtnet, voorkomt onderlinge beïnvloeding van de aangesloten apparaten en beveiligt tegen alle spanningspieken. De Sirius geeft het maximale effect vooral bij gevoelige apparatuur (zoals CD-speler en voorversterker): een schoner en rustiger geluidsbeeld en strakkere detaillering van het hele audiosysteem. Het Engelse blad HiFi Choice gaf de Sirius een maximale beoordeling van *****. 

De Sirius heeft een eigen netspanningszekering en kan apparaten aansluiten met een maximaal vermogen van 2300 VA (10 A). De behuizing is van zwaar aluminium (bxhxd = 490x50x90 mm). Bevestigingsbeugels worden standaard meegeleverd. Hij kan dus eenvoudig overal en vrijwel onzichtbaar worden geplaatst.

Reviews

Even geduld...