Isotek Aquarius, Net Conditioner

€ 1.395,00

Status: op voorraad

Levertijd 1-2 dagen

OF
EVO3 Aquarius, opvolger van de GII MiniSub!

Heeft u een vraag over dit product?

026 84 878 47info@tweaks4u.comLivechat: online
Omschrijving

Details

Met de EVO3 Aquarius introduceert IsoTek de waardige opvolger van de vermaarde (negen bekroningen wereldwijd) GII MiniSub netspanningsfilter/-conditioner. Door de goede eigenschappen van de GII MiniSub te combineren met die van de EVO3 ontstaat een nieuwe referentie in deze middenklasse (tussen de Sigma en de Sirius). Met een dynamischer weergave, strakker laag, meer ruimte en ?lucht' in het hoog plus een (nog) schoner (want minder stoorsignaal) geluid- en beeldweergave voor een betaalbare prijs.

De EVO3 Aquarius heeft twee zware (16 A) en vier middelzware (5 A) aansluitingen, elk volledig van elkaar ge?soleerd en onafhankelijk gefilterd. Alle aansluitingen hebben thermomagnetische zekeringen plus een zelfherstellende piekstroombeveiliging. De vier middelzware aansluitingen profiteren van de Adaptive Gating-technologie, waarbij de filterwerking wordt aangepast aan de stroomsterkte. De netfilters zijn gebaseerd op de EVO3-technologie en werken optimaal, zonder enige beperking aan het piekvermogen van de aansluiting.

Met een EVO3 Aquarius beveiligt u uw Home Theater-systeem tegen schade en verhoogt u de prestaties van de audio- en videocomponenten. Met als resultaat een Home Theater-weergavekwaliteit van hogere klasse...

Reviews

Even geduld...