HRT Music Streamer Pro

€ 489,00

Status: op voorraad

Levertijd 1-2 dagen

OF
De Pro versie van de HRT Music Streamer, de ultra high end USB-DAC

Heeft u een vraag over dit product?

026 84 878 47info@tweaks4u.comLivechat: online
Omschrijving

Details

De Pro versie van de HRT Music Streamer, de ultra high end USB-DAC.

De HRT Music Streamer vormt de verbinding tussen uw computer en uw geluidsinstallatie. Vroeger noemde wij zo?n kastje een externe geluidskaart, later een USB DAC en tegenwoordig gaat hetzelfde kastje door het leven als Music Streamer.

De HRT Music Streamer is een hoogwaardige externe geluidskaart. Het voordeel van een externe geluidskaart mag duidelijk zijn, geen storingen meer van de voeding, de videokaart en de processor van uw computer. Zet voor de aardigheid maar eens een computer in de buurt van een portable radio, u ontvangt niets meer. En dat is dan alleen maar de storing die uit uw computer lekt, in de computer zelf is het nog veel erger!

Het is daarom dan ook niet verwonderlijk dat in de professionele audio alle geluidsverwerking door middel van externe apparaten gaat en de computers angstvallig in afgesloten en afgeschermde ruimtes worden geplaatst.

Streaming in de vorm van netwerkaudio is zoals eerder beschreven dus niet mogelijk. Wat heeft de HRT Music Streamer dan voor een nut, zult u zich afvragen?

Het antwoord is simpel, u hebt een laptop of een computer met erg veel muziek. Om de muziek af te spelen verbindt u via de hoofdtelefoon uitgang uw computer met uw versterker. Buiten de muziek krijgt u helaas ook alle storing van uw computer te horen. En dat verpest het luistergenoegen behoorlijk! Een HRT Music Streamer is hiervoor de perfect klinkende oplossing. Als u dan ook nog eens een mooi mediacenter met een aanraakscherm heeft dan combineert u gebruiksgemak ?n geluidskwaliteit tot ??n fraai geheel.

Specificaties:

Maximale uitgangsspanning 4,5 Volt
Frequentiebereik 20 Hz - 20 kHz * 0db/-.6db
Ruisspanning (DC tot 30 kHz) 9 uV effectief
Ruisspanning (A-gewogen) 8 uV effectief
S/N verhouding (DC tot 30 kHz) 114 dB
S/N verhouding (A-gewogen) 115 dB
Totale vervorming (bij 1 KHz) 0,004%
USB to Audio output isolation > 20M Ohm
Interface  
Data Rate tot 96 kS/s
Maximale bitdiepte tot 24 bit
USB type 1.1
Maximale stroom via USB aansluiting 350 mA
Afmetingen (L x B x H) 147 x 53 x 30 mm

* - 3 dB @ .48 FS voor elke sample rate tot 96k

Reviews

Even geduld...