HRT Music Streamer II+

€ 342,00

Status: op voorraad

Levertijd 1-2 dagen

Nog maar 2 over

OF
HRT Music Streamer II+, wederom betere D/A Converter

Heeft u een vraag over dit product?

026 84 878 47info@tweaks4u.comLivechat: online
Omschrijving

Details

HRT Music Streamer II+
 
De II+ versie van de HRT Music Streamer. De plus houdt in dat deze gebruikt maakt van een nog mooiere D/A Converter.
 
De HRT Music Streamer vormt de verbinding tussen uw computer en uw geluidsinstallatie. Vroeger noemde wij zo?n kastje een externe geluidskaart, later een USB DAC en tegenwoordig gaat hetzelfde kastje door het leven als Music Streamer.
 
De HRT Music Streamer is een hoogwaardige externe geluidskaart. Het voordeel van een externe geluidskaart mag duidelijk zijn, geen storingen meer van de voeding, de videokaart en de processor van uw computer. Zet voor de aardigheid maar eens een computer in de buurt van een portable radio, u ontvangt niets meer. En dat is dan alleen maar de storing die uit uw computer lekt, in de computer zelf is het nog veel erger!
 
Het is daarom dan ook niet verwonderlijk dat in de professionele audio alle geluidsverwerking door middel van externe apparaten gaat en de computers angstvallig in afgesloten en afgeschermde ruimtes worden geplaatst.
Streaming in de vorm van netwerkaudio is zoals eerder beschreven dus niet mogelijk. Wat heeft de HRT Music Streamer dan voor een nut, zult u zich afvragen?
 
Het antwoord is simpel, u hebt een laptop of een computer met erg veel muziek. Om de muziek af te spelen verbindt u via de hoofdtelefoon uitgang uw computer met uw versterker. Buiten de muziek krijgt u helaas ook alle storing van uw computer te horen. En dat verpest het luistergenoegen behoorlijk! Een HRT Music Streamer is hiervoor de perfect klinkende oplossing. Als u dan ook nog eens een mooi mediacenter met een aanraakscherm heeft dan combineert u gebruiksgemak ?n geluidskwaliteit tot ??n fraai geheel.
 
Specificaties:
Specification Music Streamer II+
Electrical
Full Scale Output 2.25 Volts RMS
Output Impedance 100 Ohm
Frequency Response (20 Hz / 20 kHz) +0db / -.4dB
Noise Floor (DC to 30 kHz) 4 uV RMS
S/N Ratio (DC to 30 kHz) 115 dB
S/N Ratio (A-weighted) 120 dB
THD+N (1 kHz Full Scale) .002%
THD+N (1kHz -20 dB) .0001%
Jitter contribution (DC to 30 kHz) 135 dB below full scale
USB to Audio output isolation 200M Ohm
 
Interface
Sample Rate up to 96 kHz
Bit Depth up to 24 bit
USB transfer protocol asynchronous
Power Requirements (USB Buss) 400 mA
Dimensions 5.6? x 2.3? x .875?
Reviews

Even geduld...