HRT Music HeadStreamer

€ 136,00

Status: op voorraad

Levertijd 1-2 dagen

OF
HRT Music HeadStreamer, minder zorgen meer genieten

Heeft u een vraag over dit product?

026 84 878 47info@tweaks4u.comLivechat: online
Omschrijving

Details

Product Informatie

De HRT Music Headstreamer is een high performance 24/96 USB music interface die je in staat stelt om een computer de perfecte partner te laten maken met je hoofdtelefoon. 

Met zijn unieke topologie, zorgt de HeadStreamer 24/96 USB DAC/Headphone Amplifier voor een compleet geisoleerd pad tussen de computer en de dagelijkse hoofdtelefoons. De beste kwaliteit wordt nu geboden. Er zijn geen externe power supplies om je zorgen over te maken omdat de HeadStreamer de power krijgt via USB poort.

Werking is simpel, plug de HeadStreamer 24/96 USB Headphone DAC in een USB poort op de computer en de HeadStreamer zal zichzelf installeren voor gebruik in enkele ogenblikken. Sluit je headphones aan op de andere zijde  van de HeadStreamer en je bet gered om te streamen direct van uit de computer naar hoofdtelefoon.  

De Music Streamer II 24/96 USB DAC voorziet in full support voor applicaties zoals iTunesTM en Windows Media PlayerTM direct naar je home entertainment systeem en dat met een kwaliteit die je niet eerder heb kunnen vernemen. Ook is het mogelijk om de Music Streamer te gebruiken om naar internetradio of andere Muziek services te luiseteren zoals RhapsodyTM of NapsterTM in high quality via je Home Entertainment Systeem, Televisie of Stereo systeem.  High Resolution Technologies Music Streamer II, het product van morgen maar nu al te krijgen.  

 Reviews

Even geduld...