HiFi-Tuning Supreme 3-Ceramic Fuse 5x20, 1A/250V Slow

€ 35,00

Status: op voorraad

Levertijd 1-2 dagen

OF
De meest pure zekering voor het meest pure geluid

Heeft u een vraag over dit product?

026 84 878 47info@tweaks4u.comLivechat: online
Omschrijving

Details

Volgens de fabrikant het hoogst haalbare!

Exclusieve compromisloos handvervaardigde Hifi-Tuning Supreme Ultimate 3 fuses, beter gaat niet! Puur 99% zilver met 1% goud (Smeltdraad + Kappen)

Vaak wordt vergeten hoe belangrijk een zekering is in een systeem. Een systeem is zo sterk als de zwakste schakel. Al je signalen gaan door je zekering om je apparatuur te beschermen. Met deze Supreme 3 US-Keramische zekering is je zekering zeker niet de zwakste schakel in jouw systeem! De zekeringen zijn gedemagnetiseerd en cryogeen behandeld. Door deze goede stabiele zekering te gebruiken die het beste van andere zekeringen bij elkaar brengt verbeter je je systeem ingrijpend voor weinig geld. 


Handmade in Germany

ROHS conform

Cryo Treated

Niet de "zogenaamde" opgeleukte en slechts verzilverd koperen zekeringen zoals sommige concurrenten maar.............echt 100% puur zilver/gouden klemvlakken en bedrading in keramiek! Dit is de TOP wat zekeringen betreft en een van de beste investeringen die je kan doen in je set! We raden aan deze in ieder geval in te zetten bij de A/C stroomingang (uitwendig) Ook kunnen ze soms inwendig gebruikt worden om het af te maken. Wel raden we aan dit te laten doen door uw dealer/importeur of erkend technicus om eventuele schade (denk aan restspanningen!) en/of garantieproblemen uit te sluiten. Dit is op eigen risico en hiervoor sluiten we dus elke aansprakelijkheid uit!

Geniet van uw winst (tot 90%!! minder verliezen t.o.v. standaard)

 

 

Reviews

Even geduld...