Harmonix TU-600, Tuning feet (4-pack).

€ 540,00

Status: op voorraad

Levertijd 1-2 dagen

OF
instapper van de verstelbare Harmonix tuning voetjes. Onder ieder lichter apparaat te gebruiken

Heeft u een vraag over dit product?

026 84 878 47info@tweaks4u.comLivechat: online
Omschrijving

Details

Met de TU-600 en TU-606Z wordt Harmonix voor een grotere groep audiofielen meer toegankelijk. De toepassingen zijn legio: (voor-, eind- en HT-)versterkers, cd-spelers, D/A-converters, draaitafels, luidsprekers, powerplant en -conditioners.

Nieuw zijn de zeer goede resultaten onder een PLASMA of LCD scherm. Hieronder een uiteenzetting

De producten van het Japanse Harmonix staan al bijna 20 jaar bekend om hoogwaardige geluidsverbetering van audiosystemen. De zogenaamde ?tuning feet? en ?noise filters? hebben hiervoor vanaf het prille begin hun sporen al ruimschoots verdiend. Uiteindelijk is het programma uitgegroeid tot een complete en volwaardige wereldreferentie van hoogwaardige accessoires voor geluids-/ akoestiekverbetering.

De afgelopen jaren heeft Harmonix zich verder verdiept in het thema ?verbetering van de beeldkwaliteit bij visuele hardware en software?. Harmonix is tot de concrete vaststelling gekomen dat hun tuning producten en noise filters ook spectaculaire verbeteringen opleveren in de beeldkwaliteit van alle videotoepassingen bij de beeldproductie, -verwerking en -weergave. De werking berust op het behandelen van resonanties en microtrillingen die in alle apparatuur worden gegenereerd en rondzwerven, en enorm verstorende effecten hebben op de beeld- en geluidskwaliteit.

De inzetbaarheid van de Harmonix-producten beslaat de volle breedte van de visuele hardware: LCD- en plasmaschermen, beeldprojectoren, A/V-spelers/ recorders/ tuners en alle (professionele) beeld-, foto-, film- en geluidsapparatuur. De eerste en belangrijkste stap is het voorzien van LCD-/ plasmaschermen of projectoren van ?tuning feet? en ?tuning bases?. Door het simpewegl aanbrengen van deze bijzondere en eeuwig werkzame accessoires onder, op of in deze toestellen komt het beeld zienderogen helemaal tot leven in termen van levensechtheid, kleurechtheid, kleurcontrast, helderheid, scherpte, beeldcontrast en -stabiliteit, een vloeiend beeld en een natuurlijke beelddiepte. Het geluid verbetert in termen van verstaanbaarheid, een meer natuurlijke klank, meer rust, en vormt meer een geheel met het visuele beeld.

De meest geschikte tuning producten zijn de TU-505MK2, TU-303EX, TU-600 tuning feet en de RF-57MKII tuning bases.
De volgende stappen vormen de stroom- en signaalverbetering met de Enacom Noise Filters.

Voor het echte biosgevoel in thuisbioscooptoepassingen geven de Harmonix Room Tuners, in de vorm van de RFA-7800 en RFA-80i, de absolute finishing touch.

Ook voor de professionele sfeer is er een breed scala aan mogelijkheden en toepassingen.

Harmonix Video Tuning maakt het echte verschil tussen kijken/ luisteren en pure beleving, en daarbij krijgen ook HDTV- en BlueRay-weergave zelfs nog eens een fikse oppepper.

OOK DUS INZETBAAR ONDER DE LCD OF PLASMA-SCHERMEN voor een betere live experience

・ Materials: Selected wood top with metal band
・ Colors: Gold or black metal color band
・ Size: 44mm diameter x 18mm high with adjustable high base
・ Weight allowance: several hundreds kilograms

Reviews

Even geduld...