Grado Labs SR80E

€ 149,00

Status: op voorraad

Levertijd 1-2 dagen

OF

De Grado Labs SR80E kenmerkt zich net zoals zijn kleine broertje, de SR60E, door zijn levendige en zuivere geluid waarbij je het idee krijgt dat je wordt meegesleurd in de emoties en zang van je favoriete muziek. Of je nu van gamen of jammen houdt, deze perfect geproportioneerde Grado Labs SR80E levert de middentonen waar je van houdt en de details waar je zin in hebt. De 4-aderige kabel en de vergulde mini-Jack brengen de schittering terug naar je audiosysteem, gamesysteem, tablet of telefoon. Daarnaast kun je met de SR80E urenlang ongestoord van de beste geluidsweergave blijven genieten met het geruststellende idee dat je binnen deze prijscategorie geen betere open hoofdtelefoon kunt vinden!

Heeft u een vraag over dit product?

026 84 878 47info@tweaks4u.comLivechat: online
Omschrijving

Details

De Grado Labs SR80E kenmerkt zich net zoals zijn kleine broertje, de SR60E, door zijn levendige en zuivere geluid waarbij je het idee krijgt dat je wordt meegesleurd in de emoties en zang van je favoriete muziek. De Grado Prestige SR80E is een absolute topper in zijn prijsklasse. Deze hoofdtelefoon heeft een ietswat klassiek ontwerp, wat ervoor zorgt dat de koptelefoon zeer stijlvol oogt. Op het gebied van geluid is de Grado Prestige SR80E een winnaar, met zijn gedetailleerde klanken en prachtige bass-weergave.

Van alle markten thuis
Of je nu van gamen of jammen houdt, deze perfect geproportioneerde Grado Labs SR80E levert de middentonen waar je van houdt en de details waar je zin in hebt. De 4-aderige kabel en de vergulde mini-Jack brengen de schittering terug naar je audiosysteem, gamesysteem, tablet of telefoon. Daarnaast kun je met de SR80E urenlang ongestoord van de beste geluidsweergave blijven genieten met het geruststellende idee dat je binnen deze prijscategorie geen betere open hoofdtelefoon kunt vinden!

Vintage design
Door de pasvorm van de SR80E is de hoofdtelefoon zeer prettig in gebruik en in hoogte verstelbaar. Deze on-ear koptelefoon heeft open constructie waardoor je omgevingsgeluiden nog wel kan horen. Deze hoofdtelefoon is voorzien van zachte kussens en is zeer licht qua gewicht. Hierdoor zal je met plezier je headphone dragen, ook wanneer je uren lang op je hoofd hebt. Verder ziet deze koptelefoon van Grado er door zijn "vintage" design er zeer stijlvol uit. Details zijn prachtig afgewerkt en er zijn hoogwaardige materialen zijn gebruikt.

Specificaties:

Frequentiebereik: 20 Hz - 20.000 Hz

In- / on- / over-ear: on-ear

Hoofdtelefoonconstructie: open

Draadloos: nee

Kabel afneembaar: nee

Oplaadbaar: n.v.t.

Accu/batterij gebruiksduur: n.v.t.

Kabellengte: 200 cm

Inklapbaar: nee 

Actieve Noise-Cancelling: nee

Kleur: zwart

Microfoon: nee

Volumeregelaar: nee

Type audio connector: 3,5mm Jack of 6,3mm Jack (verloopstuk inbegrepen)

Impedantie:  32 Ohm

Merkcompatibiliteit: universeel

 


Wat zit er in de doos?

- Grado Labs SR80e 

- Verloopplug van 3,5mm Jack naar 6,3mm

Reviews

Even geduld...