Grado Labs SR60E

€ 119,00

Status: op voorraad

Levertijd 1-2 dagen

OF

De Grado SR60e is de opvolger van de Grado SR60i en kan zich een volwaardig lid noemen van de Grado familie. De SR60e een nieuw bestuurdersontwerp, een nieuw polymeer voor betere demping van de resonantie in de kunststof behuizing en een nieuwe kabel! De manier waarop de nieuwe driver en de kunststofbehuizing van de SR60e lucht bewegen en reageren op geluidstrillingen elimineert vrijwel alle voorbijgaande vervormingen. Hierdoor kan de signaalstroom over de nieuwe kabel geluid reproduceren dat een strakke controle heeft over het hogere en lagere bereik van het frequentiespectrum, terwijl het Grado's wereldberoemde middengebied wordt ondersteund.

 

Heeft u een vraag over dit product?

026 84 878 47info@tweaks4u.comLivechat: online
Omschrijving

Details

De Grado Labs SR60e is de opvolger van de Grado SR60i en kan zich een volwaardig lid noemen van de Grado familie. De Grado SR60e heeft een nieuw bestuurdersontwerp, maakt gebruik van nieuw polymeer voor betere demping van de resonantie in de kunststof behuizing en een nieuwe kabel! De manier waarop de nieuwe driver en de kunststofbehuizing van de SR60e lucht bewegen en reageren op geluidstrillingen elimineert vrijwel alle voorbijgaande vervormingen. Hierdoor kan de signaalstroom over de nieuwe kabel geluid reproduceren dat een strakke controle heeft over het hogere en lagere bereik van het frequentiespectrum, terwijl het Grado's wereldberoemde middengebied wordt ondersteund.

Puur Grado Labs
De SR60e produceert een geluid dat puur Grado is, met warme harmonische kleuren, rijke volle zang, uitstekende dynamiek en een ultra-gladde bovenkant. Wat nog het meest kenmerkend is aan dit model, is dat de Grado SR60e gebruik maakt van materialen die je bij concurrenten alleen maar aan zult treffen in koptelefoons binnen een hogere prijsklasse. Dit maakt deze on-ear een van de beste in zijn klasse! 

Specificaties:

Frequentiebereik: 20 Hz - 20.000 Hz

In- / on- / over-ear: on-ear

Hoofdtelefoonconstructie: open

Draadloos: nee

Kabel afneembaar: nee

Oplaadbaar: n.v.t.

Accu/batterij gebruiksduur: n.v.t.

Kabellengte: 200 cm  

Inklapbaar: nee

Actieve Noise-Cancelling: nee

Kleur: zwart

Microfoon: nee

Volumeregelaar: nee

Type audio connector:  3,5mm Jack of 6,3mm Jack (verloopstuk inbegrepen)

 Impedantie: 32 Ohm

Merkcompatibiliteit: universeel

 


Wat zit er in de doos?

- Grado Labs SR60e 

- Verloopstuk van 3,5mm Jack naar 6,3mm Jack

 

Reviews

Even geduld...