Grado Labs SR125E

€ 219,00

Status: op voorraad

Levertijd 1-2 dagen

OF

De lat ligt bij de Grado Labs SR125e nog hoger dan bij de SR60e en de SR80e. Bij de Grado SR125e is geprobeerd om de vibraties die tonen "modderig" kunnen laten klinken verder uit te sluiten. Hierin is Grado volledig geslaagd! Door middel van zuurstofvrije koperen geleiders en 8-aderige bekabeling heeft de SR125e een nog betere geluidsoverdracht en een nog betere geluidsweergave. Voor veel experts is het daarom duidelijk: de SR125e is de beste keuze wanneer men kijkt naar de puurheid van het geproduceerde geluid in verhouding tot de schappelijke prijs.

Heeft u een vraag over dit product?

026 84 878 47info@tweaks4u.comLivechat: online
Omschrijving

Details

Laat je verbazen door de Grado Labs 'Prestige' SR125E. Deze lichtgewicht headphone produceert een geluid wat je nooit zal verwachten. De lat ligt bij de Grado Labs SR125e nog hoger dan bij de SR60e en de SR80e. Bij de Grado SR125e is geprobeerd om de vibraties die tonen "modderig" kunnen laten klinken verder uit te sluiten door het gebruik van polycarbonaat. 

Polycarbonaat
Dit materiaal combineert het beste van beide werelden: het polycarbonaat is zowel licht als stevig! Dat in combinatie met zuurstofvrije koperen geleiders en 8-aderige bekabeling heeft de SR125e een nog betere geluidsoverdracht en een nog betere geluidsweergave. Voor veel experts is het daarom duidelijk: de SR125e is de beste keuze wanneer men kijkt naar de puurheid van het geproduceerde geluid in verhouding tot de schappelijke prijs.

Puur Grado
Het geluid van dit model is niet alleen puur, maar ook warm, vol en klinkt heel natuurlijk dankzij het open systeem, zelfs binnen hoogste of laagste frequenties van het bereik! Zonder tekort te doen aan de midrange waar het bedrijf zo geroemd om is. Het mooie is dat ook deze SR125e nog steeds een lichtgewicht is en comfortabel op je oren zit. Waardoor je urenlang kunt genieten! 

 

Specificaties: 

Frequentiebereik: 20 Hz - 20.000 Hz

In- / on- / over-ear: on-ear

Hoofdtelefoonconstructie: open

Draadloos: nee

Kabel afneembaar: nee

Oplaadbaar: n.v.t.

Accu/batterij gebruiksduur: n.v.t.

Kabellengte: 200 cm

Inklapbaar: nee

Actieve Noise-Cancelling: nee

Kleur: zwart

Microfoon: nee

Volumeregelaar: nee

Type audio connector: 3,5mm Jack of 6,3mm Jack (verloopstuk inbegrepen)

Impedantie: 32 Ohm

Merkcompatibiliteit: universeel

 


Wat zit er in de doos?

Grado SR125e

- Verloopplug van 3,5mm Jack naar 6,3mm

Reviews

Even geduld...