EAR-Yoshino 834P, MM/MC Deluxe buizen phono

€ 1.895,00

Status: op voorraad

Levertijd 1-2 dagen

OF
EAR-Yoshino 834P, MM/MC Deluxe buizen phono

Heeft u een vraag over dit product?

026 84 878 47info@tweaks4u.comLivechat: online
Omschrijving

Details

Als Tim de Paravicini iets maakt dan doet hij dit goed; Of het nu een custom-made studio installatie betreft of een betaalbare phono pre amplifier zoals de EAR 834P serie. Met jarenlange ervaring in het ontwerpen en fabriceren, kan niemand hast tippen aan de unieke visie en life ervaringen die hij in zijn ontwerpen verwerkt.

Er zijn enkele modellen in de EAR 834P:

EAR-Yoshino 834P MM maakt gebruik van hetzelfde circuitontwerp als de veel duurdere broers, en deelt in dezelfde high quality sound d.m.v. MM type cartridges. Verpakking s een gesloten, zwart gespoten, stevig metalen kast, en is volledig "CE" type goedgekeurd.

EAR-Yoshino 834P Signature (MM/MC) zelfde als de classic EAR 834P specificaties, maar door by toevoeging van een superieure Moving Coil (MC) input stage. En tevens een optie voor een high quality volume control.

EAR-Yoshino 834P Deluxe (MM/MC). De top!
,  De-luxe is vervaardigd uit een chromen/gouden kast en heeft tevens een extra attention en quality control. Speciaal voor de echte vinyl fanaat. Met diverse moving coil input opties. Deze unit past in de hoogste audiofiele verlangens.

Van de  Basic tot aan de Signature en De-luxe, de prestaties blijven leidend in hun klasse.


Specifications
:

Maximum output: 30V
Noise (unweighted): -80 dB (1HF)
Tubes: ECC83 x 3
MM Input sensitivity: 2.2 mV for 1 V @ 1kHz (53dB)
MC Input sensitivity: 0.22 mV for 1 V @ 1kHz (73dB)

Reviews

Even geduld...