Chord Electronics Hugo TT

€ 3.950,00

Status: Uit voorraad

Levertijd 1-2 dagen

Dit is zeker iets om ter tafel te leggen!

Heeft u een vraag over dit product?

026 84 878 47info@tweaks4u.comLivechat: online
Omschrijving

Details

De Chord Hugo TT (Table Top) is de grote broer van de Hugo. Het tafelmodel. Meer ruimte voor betere componenten (betere condensatoren) en daardoor met dezelfde essentie als de Hugo maar dan met een stapje erbij en een uitgebreide keus aan in en outputs. Kom bij ons de verschillen luisteren en bepaal of deze extra’s voor jou de moeite waard zijn.

De Hugo TT is gemaakt om op je bureaublad te gebruiken, en heeft daarom ook meer aansluitingen, zoals USB-B, XLR en twee headphone-ins. Ten opzichte van de Hugo heeft de Hugo TT de beschikking over een afstandsbediening en een alfanumeriek LED-display met daarop input/sample-rate info.

Hoge sample rate: The Hugo TT maakt gebruik van de kwaliteit die hedendaagse muziekfiles herbergen. De Hugo TT kan studio-master kwaliteit (DXD) aan, zodat je muziek in échte HD kunt beluisteren. De Hugo TT ondersteunt tot 32-bit/384kHz audio via coax en USB, en 24-bit/192kHz via optical, plus DSD64 op alle inputs en DSD128 via coax of USB (allen via DoP).

De belangrijkste upgrade ten opzichte van de Hugo is echter dat de Hugo TT geniet van een asynchrone B-type USB aansluiting zowel voor SD als HD USB input. Daarnaast zijn er twee nieuwe digitale input-opties: een (nieuwe) BNC coax en een optische (TOSLink), elke aansluiting met een digitale output profiteert dus van de kwaliteit van de Hugo TT.

Bluetooth: De Hugo TT schittert ook dankzij de A2DP Bluetooth-optie, en gebruikt een speciaal gemaakt module met aptX-codec zodat het signaal direct aan de DAC wordt doorgegeven. Je kan dus zelfs zonder geknoei met kabels van je muziek genieten.

Spartan 6 FPGA: De Hugo TT heeft dezelfde Spartan 6 FPGA die de Hugo in staat stelde om het genre DAC in 2014 te herdefiniëren. Hij heeft dezelfde specificaties en performance als z'n mobiele broertje.

Supercapacitors: Alhoewel de Hugo TT is ontworpen met het oog op thuisgebruik, heeft Chord de batterij verbetert en een Supercap energy-storage toegevoegd. Een techniek die ook bij F1 wordt toegepast. Deze techniek verlengt de levensduur van de batterij zonder het apparaat zelf in de weg te zitten.


Specificaties
Algemeen
Geavanceerde digitale volumebeheersing
Crossfeed filter network
Batterij voor stroomisolatie
Input selectie-identificatie en volume worden weergegeven via alfanumeriek LED-display
THD: 140dB

Inputs
1x Optical TOSLink 24-bit/192KHz-capable
1x BNC coaxial input 32-bit/384kHz-capable
1x HD/SD USB B-type input tot 32-bit/384kHz


Outputs
1x 3.5mm headphone jack
2x 6.35mm (1/4-inch) headphone jack
1x (paar) stereo RCA phono
Gebalanceerd via XLR
Afmetingen (mm)
235mm x 45mm x 225mm (BxDxH)
Gewicht: 3 Kg

Reviews

Even geduld...