Benz Micro Ebony-S L, low output MC-element

€ 3.290,00

Status: op voorraad

Levertijd 1-2 dagen

OF
Benz Micro Ebony-S L

Heeft u een vraag over dit product?

026 84 878 47info@tweaks4u.comLivechat: online
Omschrijving

Details

EBONY Type: MC Low Output Referentie element met Ebben houten body als bij LP. Spoelkern van robijn daardoor 50% reductie van bewegende massa t.o.v. gebruikelijke waarden bij MC elementen! Uitgangsspanning: 0,3mV

Met zijn exotische houten behuizing is dit MC element een ultieme muziek reproducent van de ontwerper Albert Lukaschek. De Benz Micro Ebony S omarmt en overtreft eerdere ontwerpen van Benz, dit is een ultiem element. De LP Ebony bouwt voort op de al eerder bekende robijnen spoelkern met minimale aanpassingen. De nieuwe houten behuizing is niet enkel visueel geweldig, het sonische karakter van het element worden er ook aanzienlijk door verbeterd. 

Ebony is een erg dichte houtsoort met een rijke toon. Gecombineerd met het robijnen platform geeft het een warm geluid met een gecontroleerde bas en een vollere mid-bass. 

De LP Ebony gebruikt low output symmetrische spoelwindingen voor een helderder beelt en een betere fase verhouding. Door minder windingen is de Ebony sneller en dynamischer. Het element is volledig handgemaakt in Benz Micro's vestiging in Zwitserland en wordt gelimiteerd geproduceerd.


Technical data

 

Output 0.26mV
Stylus 5x120m
Impedance 5 ohms
Loading range >35 ohms
Weight 10.7g
Compliance 14cu
Tracking force 1.6-1.9g


Reviews

Even geduld...