Audioengine P4 , passieve loudspeakers

€ 269,00

Status: op voorraad

Levertijd 1-2 dagen

OF
AudioEngine P4 speakers, kwaliteit die je kunt verwachten

Heeft u een vraag over dit product?

026 84 878 47info@tweaks4u.comLivechat: online
Omschrijving

Details

De Audioengine P4 speakers zijn ontwikkeld na het enorme succes van de A5+ en A2 luidsprekers met ingebouwde versterkers. Het grote verschil is dat de P4 geen versterking ingebouwd heeft en dus zijn de speakers perfect geschikt voor wie de Audioengine sound wilt combineren met zijn eigen versterker of (surround) receiver. Je kunt de P4's natuurlijk perfect inzetten als hoofdluidsprekers, maar ook als surround speakers.

Audioengine P4: part of the family

Omdat de P4 is ontwikkeld op basis van de actieve speakers van Audioengine, bevatten ze ook alle slimmigheden en technische hoogstandjes. Denk aan de toepassing van de speciale Kevlar-woofers, zijden tweeters met neodymium magneet, de stevige MDF behuizing, de getunede bass-poort (aan voorzijde) of het feit dat de geleverde luidsprekers extreem nauwkeurig worden gematched. Tot de speakerterminals aan toe, die Gold-plated zijn, is gewerkt aan het creeren van de best mogelijke sound voor deze lage prijs.

Welke versterker?

Door het vriendelijk impedantie verloop kan de Audioengine worden gecombineerd worden met vrijwel elke versterker. Een geweldige combinatie maak je natuurlijk met de Audioengine N22 compacte versterker.

Opstellen

Je kunt ervoor kiezen de P4 speakers gewoon neer te zetten (ze worden geleverd met isolerende foam), op een stand op te stellen (zoals de Audioengine DS1 stands), of om op te hangen. Voor dit laatste zijn reeds inserts gefabriceerd (de gaatjes aan achterzijde).

Specificaties

Materialen en constructie
18mm MDF kasten, 3/4" zijden tweeters, neodymium magnets4" Kevlar woofer, Gold Plated speakerterminals, Rendement: 88dB, Impedantie: 4-8 Ohm, Afmetingen: (HxWxD) 228 x 140 x 165 mm, Gewicht: 2.75kg (per stuk), Kleuren: Black/White/Bamboo
Reviews

Even geduld...