Audioengine B1, bluetooth music receiver

€ 209,00

Status: op voorraad

Levertijd 1-2 dagen

OF
Bluetooth music ontvanger

Heeft u een vraag over dit product?

026 84 878 47info@tweaks4u.comLivechat: online
Omschrijving

Details

Premium bluetooth muziek ontvanger

De Audioengine B1 is een hoogwaardige bluetooth muziek ontvanger. De B1 valt met gemak in elk systeem te integreren. De B1 streamt het geluid van je van Bluetooth voorziene NAS, computer, smartphone of tablet naar je muzieksysteem of naar monitor-speakers.

Gebruiksgemak

De Audioengine B1 is een plug en play apparaat waarvoor geen verdere software-installatie nodig zijn. Het is een kwestie van simpelweg aansluiten. Sluit de kabel aan de achterzijde van de B1 aan op je muzieksysteem, en voorzie de B1 van stroom. Zet dan de bluetooth-modus van het gewenste apparaat aan, en zoek en selecteer het kanaal "Audioengine B1." Alle muziek die je daarna afspeelt wordt nu automatisch naar je muzieksysteem doorgestreamed! Easy!

Codec

De meeste muziek die via bluetooth wordt afgespeeld is niet om aan te horen. De Audioengine B1 lost dat op door gebruik te maken van de hoogwaardige aptX-codec, die specifiek voor de overdracht van audio is gemaakt. ook beschikt de B1 over speciale circuits en met precisie vervaardige antennes, waardoor een hoogwaardige overdracht verzekerd is!

Ontwerp

De Audioengine B1 heeft een simpel doch elegant ontwerp, een typische Audioengine-look en gebouwd met hoogwaardige audiocomponenten voor een grote betrouwbaarheid. De Audioengine B1 overbrugt met stijl de kloof tussen je mobiele audio collectie en je huidige vaste muzieksysteem.

Specificaties 

Type Bluetooth 4.0 audio met aptX codec Ondersteunde bluetooth-standaarden aptX A2DP AVRCP

  • Output 1x RCA 1x SPDIF (digitaal optisch)
  • Bereik 30m Frequentiebereik 10Hz - 20kHz
  • Gewicht (kg) 0,5 In de doos
  • Audioengine B1 Bluetooth-ontvanger RCA-kabel (1m)
  • Voedingssnoer
  • Microfiber tasje
  • Quickstart guide
Reviews

Even geduld...