Audioengine A5+, actieve loudspeakers bamboo

€ 499,00

Status: op voorraad

Levertijd 1-2 dagen

OF
De Audioengine A5+ is een ge-upgrade versie van de originele A5. Het belangrijkste verschil is dat de A5+ geleverd wordt met afstandsbediening

Heeft u een vraag over dit product?

026 84 878 47info@tweaks4u.comLivechat: online
Omschrijving

Details

De Audioengine A5+ is een ge-upgrade versie van de originele A5. Het belangrijkste verschil is dat de A5+ geleverd wordt met afstandsbediening. De aansluiting aan bovenzijde is verder komen te vervallen (wat er veel mooier uit ziet) en is er een paar RCA-ingangen (aan achterzijde) bijgekomen. De baspoort is nu een horizontale spleet geworden, wat een net zo diepe, maar meer verfijnde laagweergave geeft.

Deze speakers zetten samen met de A2 de nieuwe standaard voor 'desktop' speakers (understatement). Ze dichten de kloof tussen computerspeakers en home audio maar geloof ons: in veel gevallen zijn ze zelfs beter dan veel duurdere home audio concurrenten.

Audioengine A5+ sound: geen toeval

Verkijk je niet op het bescheiden formaat van de A5+ speakers. De basweergave is uitmuntend, strak, gedefinieerd maar z?nder overdreven te zijn. Dat komt onder andere door in de eigen huis ontworpen en ontwikkelde Kevlar-woofers, dat niet alleen zeer sterk is maar ook een zeer lange levensduur heeft. De zijden tweeters met neodymium magneet zijn daarbovenop meester in het weergeven van een gedetailleerd maar tegelijkertijd natuurlijk hoog. Dan de kasten, deze zijn gebouwd van dikke MDF platen om resonanties tegen te gaan, en tegelijkertijd bevat de behuizing intern veel slimmigheden om er de maximale bas uit zo'n kleine kast te halen (maar nogmaals: zonder overdreven te klinken). Bovendien worden de Audioengine A5+ speakers altijd geleverd met twee kasten die meettechnisch precies bij elkaar passen. Al met al kun je het geen toeval noemen dat de A5+'s zo goed klinken!

De interne versterker

Maar de kans is groot dat je ge?nteresseerd ben in de Audioengine A5+ vanwege de ingebouwde versterker? Dit betekent namelijk dat je - behalve bijvoorbeeld een iPod - niets anders nodig hebt om te kunnen geniet van geweldig geluid (want alle kabels die je nodig hebt worden ook meegeleverd). De versterker is ingebouwd in de linkerspeaker, gebouwd van hoge kwaliteit onderdelen en volledig afgeschermd van de rest, bijvoorbeeld het wisselfilter.

Aansluitingen en features

Alle aansluitingen vind je aan de achterkant van de Audioengine A5+, dus uit het zicht. Je vindt daar 2 ingangen: 1 paar RCA en 1 stuk 3.5mm stereo-jack. De linkerspeaker (met de ingebouwde versterker) bevat 1 paar speakeruitgangen die je dient te verbinden met de rechterspeaker en verder is er een paar RCA-uitgangen, een aansluiting voor de stroom ?n een USB aansluiting voor bijvoorbeeld je iPod (om op te laden). Alle connectoren zijn Gold-plated en wederom van hoge kwaliteit. Aan voorzijde vind je de volumeregeling, wel zo handig! Meer aansluitingen en features vind je bij de specificaties.

Specificaties

Materialen en constructie
20mm MDF kasten
20mm zijden tweeters, neodymium magnets
5" Kevlar woofers
Torroidal power transformer
Aansluitingen
2 audio inputs (1 paar RCA en 1x mini-jack)
1 paar RCA outputs
1 paar speakeruitgangen (linkerspeaker)
USB Type-B (Power, bijv om je iPod op te laden)
Werkt met
iPod, iPhone, iPad en alle andere muziekspelers
Apple Dock en andere docks
Computers, laptops, etc
Televisie
CD- en DVD spelers
Game consoles
Alle producten met 3.5mm mini-jack of RCA uitgangen
Afmetingen:  (HxWxD) Circa 27 x 18 x 20cm
Gewicht: 4.4kg (rechts) en 7kg (links, incl. versterker)
Kleuren: Black / White / Bamboo (toeslag)
Reviews

Even geduld...