Audioengine A2+, actieve loudspeakers

€ 279,00

Status: Uit voorraad

Levertijd 1-2 dagen

Audioengine A2+, actieve loudspeakers

Heeft u een vraag over dit product?

026 84 878 47info@tweaks4u.comLivechat: online
Omschrijving

Details

De Audioengine A2 speakers zetten samen met de A5 de nieuwe standaard voor 'desktop' speakers (understatement). Ze dichten de kloof tussen computerspeakers en home audio maar geloof ons: in veel gevallen zijn ze zelfs beter dan veel duurdere home audio concurrenten.

Audioengine A2 sound: geen toeval

Opmerkelijk is dat de Audioengine A2's eigenlijk alles kunnen wat de  A5+ ook kan, maar zijn gebouwd in een kleinere behuizing en (mede daardoor) met iets 'kleiner' geluid, logisch. Maar verkijk je niet op de grootte van de A2 speakers. De basweergave is uitmuntend, strak, gedefinieerd en zonder overdreven te zijn. Dat komt onder andere door in de eigen huis ontworpen en ontwikkelde Kevlar-woofers, dat niet alleen zeer sterk is maar ook een zeer lange levensduur heeft.

De zijden tweeters met neodymium magneet zijn daarbovenop meester in het weergeven van een gedetailleerd maar tegelijkertijd natuurlijk hoog. Dan de kasten, deze zijn gebouwd van dikke MDF platen om resonanties tegen te gaan, en tegelijkertijd bevat de behuizing intern veel slimmigheden om er de maximale bas uit zo'n kleine kast te halen (maar nogmaals: zonder overdreven te klinken). Bovendien worden de Audioengine A2 speakers altijd geleverd met twee kasten die meettechnisch precies bij elkaar passen. Al met al kun je het geen toeval noemen dat de A2's zo goed klinken!

De interne versterker

Maar de kans is groot dat je ge?nteresseerd ben in de Audioengine A2 vanwege de ingebouwde versterker? Dit betekent namelijk dat je - behalve bijvoorbeeld een iPod - niets anders nodig hebt om te kunnen geniet van geweldig geluid (want alle kabels die je nodig hebt worden ook meegeleverd). De versterker is ingebouwd in de linkerspeaker, gebouwd van hoge kwaliteit onderdelen en volledig afgeschermd van de rest, bijvoorbeeld het wisselfilter.

Aansluitingen en features

Alle aansluitingen vind je aan de achterkant van de Audioengine A2, dus uit het zicht. Je vindt daar 2 ingangen: 1 paar RCA en 1 stuk 3.5mm stereo-jack. De linkerspeaker (met de ingebouwde versterker) bevat 1 paar speakeruitgangen die je dient te verbinden met de rechterspeaker en verder is er een volumeregeling en een aansluiting voor de stroom. Alle connectoren zijn Gold-plated en wederom van hoge kwaliteit. Meer aansluitingen en features vind je bij de specificaties.

Reviews

Even geduld...