Akiko Audio Tuning Stick XLR, soundimprover XLR

€ 149,00

Status: op voorraad

Levertijd 1-2 dagen

OF

Geluidsverbeteraar met geweldig hoorbaar effect, Akiko Audio XLR

Heeft u een vraag over dit product?

026 84 878 47info@tweaks4u.comLivechat: online
Omschrijving

Details

Akiko Audio Tuningstick 

Met de Akiko Audio Tuning Stick XLR verbeter je je geluid immens op een voordelige en betrouwbare manier. Na het inpluggen van deze sound improver is het alsof je een dikke deken van je speakers af haalt. Het geluid wordt gedetailleerder en helderder. De verhouding tussen signaal en ruis wordt beter met een tuning stick. Meer signaal, minder ruis. Doordat er minder energie verloren gaat als ruis wordt het hele geluidsbeeld energieker. De Akiko Audio Tuning Stick werkt na maximaal een kwartier, wees dus niet ongerust als je niets hoort direct na het inpluggen. Binnen dit kwartier zul je je verbazen over tot wat jouw eigen speakers in staat zijn!

De Akiko Audio Tuning Stick werkt op basis van een geheel nieuw ontwikkelde technologie en is volstrekt uniek in de markt van high-end accessoires.
De werking is te verklaren uit het consequent toepassen van eerder gebruikte technieken en het in de praktijk brengen van nieuwe inzichten, op het gebied van kristalroosters, paramagnetische en piezo elektrische eigenschappen van natuurlijke grondstoffen, samengebracht in een stijlvolle behuizing uit geweven carbon. Een modern materiaal dat in staat is, de goede eigenschappen van de door ons gebruikte materialen verder te versterken.

De inhoud van de Tuning Stick wordt gestabiliseerd met zwarte hars, een materiaal dat microphonie effecten adequaat onderdrukt, hetgeen een belangrijke voorwaarde is voor een rustige aangename weergave van muziek.
Bovendien wordt de fraaie metaalfolie sticker energetisch behandeld, zodat deze op sub-moleculair niveau bijdraagt aan de werking; vergelijkbaar met de WA Quantum producten die eveneens in onze webshop te koop zijn. Mede hierdoor hebben alle Akiko Audio Tuning Stick's een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Bovendien wordt elke Tuning Stick met de hand vervaardigd in ons atelier te Maastricht. 

Het zijn geheel eigen ontwerpen, dus geen import uit China. Handmade in Holland !

De Tuning Stick wordt in drie varianten door ons aangeboden, elk met een eigen samenstelling en specifiek ontworpen voor hun taak in de audio/video installatie.

Afmetingen:

150 mm x 22 mm 

Reviews

Even geduld...