ADL H118

€ 275,00

Status: op voorraad

Levertijd 1-2 dagen

OF

De ADL-H118 is een gesloten hoofdtelefoon die zich onderscheidt door een hoog draagcomfort en superieure geluidskwaliteit. Volgens de ADL traditie is de weergave ruimtelijk en detailrijk maar wordt er ook recht gedaan aan de tonaliteit en textuur in de muziek. De ADL-H118 kun je beschrijven als "Easy listening", maar met vele details.

Heeft u een vraag over dit product?

026 84 878 47info@tweaks4u.comLivechat: online
Omschrijving

Details

De Alpha Design Labs H118 is een gesloten hoofdtelefoon die zich onderscheidt door een hoog draagcomfort en superieure geluidskwaliteit. Volgens de ADL traditie is de weergave ruimtelijk en detailrijk maar wordt er ook recht gedaan aan de tonaliteit en textuur in de muziek. De ADL-H118 kun je beschrijven als "Easy listening", maar met vele details. Bijzonder is de lage vervorming en een unieke voorziening die (ultra) hoge frequenties in fase houdt met de rest van het spectrum. De H118 is voorzien van een Furutech Rhodium-plated mini XLR aansluiting en een 3 meter lange kabel. Bovendien wordt er ook een Gold-plated 3.5mm naar 6.3mm Jack adapter meegeleverd! 

Smooth
Veel van onze klanten vinden de ADL H118 erg "smooth". Doordat deze hoofdtelefoon goed gebalanceerd is en comfortabel op je hoofd zit kun je uren ongestoord luisteren. Daarnaast weet deze hoofdtelefoon instrumenten in de muziek goed te scheiden waardoor details goed hoorbij zijn.

Alpha Triform Earcups
'Triform Earcups' zijn speciaal ontworpen voor een superieure afdichting van de oren waardoor de basrespons ten opzichte van andere ontwerpen verbetert. De Triform Contour vermindert ook interne staande golven en reflecties voor minder vervorming. De hoofdband over de Alpha Triform Contour Earcups maakt de H118-koptelefoon uiterst comfortabel. De ADL H118 is uitgebalanceerd op een volledig audiofiele manier. Kan ook bijna niet anders, met Furutech als moederbedrijf. Wat je hoort bij de ADL H118 zijn rijke toonkleuren en texturen met een intieme en nauwe harmonische wisselwerking, een gevoel van ruimte en rustige achtergronden. Het is de emotionele ervaring wanneer je dicht bij je favoriete muziek brengt.

 

Specificaties: 

Frequentiebereik : 20Hz ~ 20kHz

In- / on- / over-ear: over-ear 

Hoofdtelefoonconstructie: (dynamisch) Gesloten

Draadloos: nee

Kabel afneembaar: ja

Oplaadbaar: nee

Accu/batterij gebruiksduur: n.v.t.

Kabellengte: 3 meter 

Inklapbaar: ja 

Actieve Noise-Cancelling: nee

Kleur: zwart 

Microfoon: nee

Volumeregelaar: nee

 Type audio connector:  3,5 mm Jack

Merkcompatibiliteit: universeel

Impedantie; 68 ohm @ 1KHz 


Wat zit er in de doos?
- ADL H118
- Kabel 3 meter 
- 3.5mm > 6.3mm adapter (Gold-plated)

Reviews

Even geduld...