ADL EH008

€ 250,00

Status: op voorraad

Levertijd 1-2 dagen

Nog maar 1 over

OF

Een goed oortelefoonontwerp doet meer voor een product dan alleen het leveren van een nauwkeurige muziekreproductie. Het moet een emotionele en intieme verbinding met de luisteraar creëren en dit bereiken met ongeëvenaarde comfort en stijl. Dat is de reden waarom je voor de Alpha Design Labs EH008 moet kiezen! De Dual Dynamic-drivers van de ADL EH008, die met Alpha Cryo zijn behandeld, bieden een ongelooflijk hoge resolutie. Dit zorgt ervoor dat deze in-ear buitengewone prestaties levert! 

Heeft u een vraag over dit product?

026 84 878 47info@tweaks4u.comLivechat: online
Omschrijving

Details

De Alpha Desing Labs EH008 is zo verfijnt dat het in staat is om stemmen en instrumenten te hanteren met toonnauwkeurigheid en een goed gevoel voor schaal van geluid. De ADL EH008 is een zeer gedetailleerd ontwerp dat niet analytisch klinkt; het integreert alles samen op een muzikaal coherente manier waardoor je meer wilt! Een goed oortelefoonontwerp doet meer voor een product dan alleen het leveren van een nauwkeurige muziekreproductie. Het moet een emotionele en intieme verbinding met de luisteraar creëren en dit bereiken met ongeëvenaarde comfort en stijl. Dat is de reden waarom je voor de ADL EH008 moet kiezen! 

 

Dual Dynamic-drivers
De Dual Dynamic-drivers, die met 'Alpha Cryo' zijn behandeld, bieden een ongelooflijk hoge resolutie voor het hele scala aan geluidsweergave. Een krachtige 8 mm laag tot middenfrequentie-driver is gepositioneerd in een speciale baskamer direct achter een hoogfrequent titanium driver en levert geluid in hoge resolutie. De binnen- en buitenbehuizingen van de EH008 zijn ontworpen voor driver-stabilisatie en superieure demping. Dit alles draagt ​​bij aan een verbluffend en realistisch geluidsveld waarmee je dieper dan ooit in je favoriete opnames kunt duiken.

 

Het gevoel dat er niets tussen jou en de muziek staat
Het aanbieden van deze buitengewone prestaties zou niet zo zinvol zijn als Alpha Design Labs het niet in een sexy maar uiterst comfortabel pakket zou kunnen afleveren. Van de prachtige geslepen aluminium eindplaten tot de glanzende afwerking op de koolstofvezelbehuizingen, alles klopt bij de ADL EH008! De buitenste ringafdichtingen verbeteren de geluidsisolatie en verhogen het comfortniveau, en het lichtgewicht ontwerp (ongeveer 15 gram) maakt het gevoel compleet dat er niets tussen jou en de muziek staat. 

Specificaties: 

Frequentiebereik: 20Hz ~ 20kHz

In- / on- / over-ear: In-ear

Draadloos: nee 

Kabel afneembaar: nee           

Oplaadbaar: nee

Accu/batterij gebruiksduur: n.v.t.

Kabellengte: 1.3 meter

Kleur: zwart

Microfoon: nee 

Volumeregelaar: nee

Type audio connector: 24k vergulde stereo 
α (Alpha) 3.5mm 90 graden Jack

Merkcompatibiliteit: universeel

Verwisselbare dopjes: ja, XS / S / M flexibele rubber oordopjes meegeleverd

 

Wat zit er in de doos?
- ADL (Alpha Design Labs) EH008 Dual Dynamic Driver Earphones
Kabel

- XS / S / M flexibele rubber oordopjes

- Beschermtas

Reviews

Even geduld...