Luidsprekers

Luidsprekers zijn de uiteindelijke weergevers van de muziek. Alle voorafgaande componenten bepalen wat de luidsprekers mogelijk kunnen reproduceren (afhankelijk van het kwaliteitsniveau van de speakers) Monitoren hebben het vermogen om een prachtig middengebied weer te geven met een fijne afstraling en daarom worden ze vrijwel altijd gebruikt in studio’s voor opnames. Dat middengebied is ook het belangrijkste gebied voor het menselijk oor. Laag weergave is vaak wat minder nadrukkelijk aanwezig door het ontbreken van kastvolume. Het moet gezegd dat er ook monitors in de markt zijn die behoorlijk laag kunnen produceren! Voor de wat kleinere luisterruimte is een monitor of een kleine vloerstaander aan te raden. Vaak wordt er gekozen voor een te grote luidspreker in de luisterruimte en is er al snel een overdaad aan lage frequenties. Deze zijn moeilijk te bestrijden en worden al snel als storend ervaren. Beter is het om een kleinere (monitor) set met indien gewenst een actieve, instelbare subwoofer. Op deze manier heeft u zelf meer invloed op de laagweergave.

Rooster Lijst

1-10 van 42

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Marshall Mode EQ
  € 79,99

  Geen twee mensen zijn hetzelfde, daarom zijn er twee verschillende EQ-instellingen in de modus-EQ. Gebruik EQ I voor warme, baszware klanken. Gebruik EQ II als u wilt dat uw muziek helderder is met de nadruk op de middentonen en hoogtepunten. De Marshall Mode biedt een enorm geluid in een klein pakket. Met aangepaste drivers kan de Mode een hoog uitgangsgeluid bieden met minimale vervorming. Met unieke in-ear ontwerpverankeringen aan je oor, terwijl je toch een comfortabele pasvorm hebt met verwisselbare maat sleeves in S, M, L en XL, zorg je voor een perfecte pasvorm. De Mode is ook uitgerust met microfoon en afstandsbediening voor gebruik met je mobiele telefoon. Gecombineerd met uitstekende audio, een bijna onverwoesbaar snoer en een unieke stijl is dit een in-ear die de Marshall-gedachte belichaamt. 

   

  Meer Informatie
 2. Sony MDR-XB650BT - Draadloze eXtra Bass on-ear koptelefoon
  € 79,99

  Meer bass nodig? Kies de Sony MDR-XB650BT! De dynamische neodymium drivers van de Sony MDR-XB650BT zorgen voor een nauwkeurig geluid: de lichte dynamische neodymium driverunits van 30 mm geven de hoofdtelefoon zelfs bij de meest complexe nummers een pittig een ritmische respons. Samen met een zeer gevoelig diafragma kunt u de hoofdtelefoon harder zetten en toch van een helder en nauwkeurig geluid over het hele spectrum blijven genieten.

  Meer Informatie
 3. Sony MDR-RF895RK
  € 89,00

  De Sony MDR-RF895RK is ideaal voor in huis! De zender-dock heeft een bereik van maar liefst 100 meter, hierdoor heb je overal in huis een uitstekende audioverbinding. Met het Wireless Noise Canceling-systeem van deze Sony RF895RK word je compleet afgesloten van de buitenwereld en geniet je van uiterst goed geluid. Volg je een dialoog van een tv-programma op tv? Zet dan de Stemmodus aan en krijg een extra heldere spraak. De MDR-RF895RK heeft een accuduur waarmee je maar liefst 20 uur kan luisteren, daarna kun je de hoofdtelefoon eenvoudig opladen door hem in de houder van de zender-dock te plaatsen! Met deze hoofdtelefoon kan je genieten van je muziekcollectie, maar ook van favoriete films, series of games! 

  Meer Informatie
 4. Sony MDR-ZX310
  € 17,99

  De Sony MDR-ZX310 zorgt ervoor dat u kunt genieten van uw favoriete nummers door zijn natuurgetrouwe geluidskwaliteit, daarnaast ziet hij er ook nog eens fantastisch uit! Je kunt de ZX310 handig meenemen, omdat deze compact opvouwbaar is. Doordat de ZX310 lichtgewicht is, zit deze comfortabel en kun je uren naar muziek luisteren. Meer Informatie

 5. ADL EH008
  € 250,00

  Een goed oortelefoonontwerp doet meer voor een product dan alleen het leveren van een nauwkeurige muziekreproductie. Het moet een emotionele en intieme verbinding met de luisteraar creëren en dit bereiken met ongeëvenaarde comfort en stijl. Dat is de reden waarom je voor de Alpha Design Labs EH008 moet kiezen! De Dual Dynamic-drivers van de ADL EH008, die met Alpha Cryo zijn behandeld, bieden een ongelooflijk hoge resolutie. Dit zorgt ervoor dat deze in-ear buitengewone prestaties levert! 

  Meer Informatie
 6. ADL H118
  € 275,00

  De ADL-H118 is een gesloten hoofdtelefoon die zich onderscheidt door een hoog draagcomfort en superieure geluidskwaliteit. Volgens de ADL traditie is de weergave ruimtelijk en detailrijk maar wordt er ook recht gedaan aan de tonaliteit en textuur in de muziek. De ADL-H118 kun je beschrijven als "Easy listening", maar met vele details.

  Meer Informatie
 7. AudioEngine P4
  € 135,00

  Uit voorraad

  Omdat de P4 is ontwikkeld op basis van de actieve speakers van Audioengine, bevatten ze ook alle slimmigheden en technische hoogstandjes. Denk aan de toepassing van de speciale Kevlar-woofers, zijden tweeters met neodymium magneet, de stevige MDF behuizing, de getunede bass-poort (aan voorzijde) of het feit dat de geleverde luidsprekers extreem nauwkeurig worden gematched. Tot de speakerterminals aan toe, die Gold-plated zijn, is gewerkt aan het creëren van de best mogelijke sound voor deze lage prijs.

  Meer Informatie
 8. AudioEngine HDP6
  € 599,00

  Uit voorraad

  Omdat de HDP6 is ontwikkeld op basis van het actieve vlaggenschip van Audioengine, bevatten ze ook alle slimmigheden en technische hoogstandjes. Denk aan de toepassing van de speciale Kevlar-woofers, zijden tweeters met neodymium magneet, de stevige MDF behuizing, de getunede bass-poort (aan voorzijde) of het feit dat de geleverde luidsprekers extreem nauwkeurig worden gematched. Tot de speakerterminals aan toe, die Gold-plated zijn, is gewerkt aan het creëren van de best mogelijke sound voor deze lage prijs.

  Meer Informatie
 9. AudioEngine A2+
  € 249,00

  Uit voorraad

  De Audioengine A2+ speakers zetten samen met de A5+ de nieuwe standaard voor 'desktop' speakers (understatement). Ze dichten de kloof tussen computerspeakers en home audio maar geloof ons: in veel gevallen zijn ze zelfs beter dan veel duurdere home audio concurrenten.

  Meer Informatie
 10. Sony MDR-XB950B1 - Draadloze over-ear koptelefoon
  € 99,99

  Wil je geen last meer hebben van snoeren die in de weg zitten? Dan kan de Sony MDR-XB950B1 draadloze koptelefoon de oplossing zijn. Via Bluetooth beslis je makkelijk welk nummer je afspeelt en met welk volume. Daarnaast heb je met de NFC functie met één aanraking al contact met de Sony MDR-XB950B1. Geniet tot maar liefst 18 uur van de EXTRA BASS, een technologie van Sony die de basfrequenties versterkt voor krachtige lage tonen bij elk nummer. Wil je het geluid zelf kunnen instellen? Dat kan eenvoudig met de Headphones Connect-App. Hier bepaal je zelf het basniveau en beschik je over voorinstellingen voor het geluid in clubs, zalen, arena’s of tuinen.

  Meer Informatie
 11. Rooster Lijst

  1-10 van 42

  Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Even geduld...

Verder winkelen
Naar de kassa
Verder winkelen
Naar de kassa