Grado Labs SR325E

€ 399,00

Status: op voorraad

Levertijd 1-2 dagen

OF

De Grado SR325e is het topmodel binnen de Prestige Series van Grado en de verbeterde opvolger van de SR325i. De nieuwe SR325e heeft een nieuwe driver en kabelontwerp. De toegevoegde massa van een aluminium behuizing minimaliseert voorbijgaande vervormingen en zorgt ervoor dat het geluid nog zuiverder en beter uitgebalanceeerd klinkt. Met het nieuwe ontwerp van de 8-aderige kabel merk je superieure controle en stabiliteit in het gehele frequentiespectrum, uiteraard ook in Grado's wereldberoemde middenklasse. De SR325e produceert een geluid dat puur Grado is, met warme harmonische kleuren, rijke volle zang, uitstekende dynamiek en een ultra-gladde bovenkant. Daarnaast klinkt de SR325e niet alleen goed, maar zit hij ook nog lekker door de oorkussens!

 

 

Heeft u een vraag over dit product?

026 84 878 47info@tweaks4u.comLivechat: online
Omschrijving

Details

De Grado SR325e is het topmodel binnen de Prestige Series van Grado en de verbeterde opvolger van de SR325i. De nieuwe SR325e heeft een nieuwe driver en kabelontwerp. In tegenstelling tot alle andere modellen binnen de Pretige Series, is de Grado SR325e uitgerust met een aluminium behuizing wat ervoor zorgt dat het geluid nog zuiverder en beter uitgebalanceerd klinkt. Met het nieuwe ontwerp van de 8-aderige kabel merk je superieure controle en stabiliteit in het gehele frequentiespectrum, uiteraard ook in Grado's wereldberoemde middenklasse. De SR325e produceert een geluid dat puur Grado is, met warme harmonische kleuren, rijke volle zang, uitstekende dynamiek en een ultra-gladde bovenkant. Daarnaast klinkt de SR325e niet alleen goed, maar zit hij ook nog eens lekker door de oorkussens! 

Less Bling, more zing
'Less bling, more zing', zo luidt het credo van de SR325e. Het design van deze headphone is minimalistisch, maar het geluid dat eruit komt is subliem. Het enorm brede frequentiebereik, in combinatie met een vervormingsloos geluid biedt een ongekende muziekervaring.

Ultiem Comfort
De SR325i maakt gebruik van een comfortabele lederen hoofdband en is in hoogte verstelbaar. Danzij de comfortabele en prestigieuze hoofdtelefoonkussens komt er niet alleen geweldig geluid uit deze headphones, maar zit hij ook nog lekker zodat je weg kunt dromen tijdens dat favoriete concert, bij je favoriete componist of zelfs bij je favoriete oldies! 


Specificaties:


Frequentiebereik: 18 Hz - 24.000 Hz 

In- / on- / over-ear: on-ear

Hoofdtelefoonconstructie: open

Draadloos: nee 

Kabel afneembaar: nee

Oplaadbaar: nee 

Accu/batterij gebruiksduur: n.v.t.

Kabellengte: 200 cm 

Inklapbaar: nee 

Actieve Noise-Cancelling: nee

Kleur: zilver

Microfoon: nee

Volumeregelaar: nee

Type audio connector: 3,5mm Jack of 6,3mm Jack (verloopstuk inbegrepen)

Impedantie: 32 Ohm

Merkcompatibiliteit: universeel

 


Wat zit er in de doos?

Grado SR325e

- Verloopplug 3,5mm Jack naar 6,3mm

Reviews

Even geduld...