Grado Labs SR225E

€ 279,00

Status: op voorraad

Levertijd 1-2 dagen

OF

De Grado SR225e is de trotse opvolger van de SR225i en brengt je nog een stap hoger op de ladder binnen de wereld van Grado's open koptelefoons. De SR225e gaat vergeleken met de SR125e nog verder wanneer het gaat om de overdracht van de emotie van je favoriete artiest en de warmte van de bas door het vervangen van een aantal kunststof onderdelen voor metaal. Dit maakt dat je ook het gevoel hebt dat je iets op je hoofd het zitten, maar nog steeds heeft Grado gezorgt voor optimaal draagcomfort! De SR225e is niet alleen uitgerust met een 8-aderige zuurstofvrije koperen bekabeling maar heeft ook nog eens hoofdtelefoon kussens die de geluidsstroom nog beter weten uit te balanceren. Dezelfde ear pads worden ook gebruikt voor topmodellen als de Grado RS1, RS2 en de PS500! De SR225e brengt nu nog meer passie en nog meer detail. 

 

Heeft u een vraag over dit product?

026 84 878 47info@tweaks4u.comLivechat: online
Omschrijving

Details

De Grado SR225e is de trotse opvolger van de SR225i en brengt je nog een stap hoger op de ladder binnen de wereld van Grado's open koptelefoons. De SR225e gaat vergeleken met de SR125e nog verder wanneer het gaat om de overdracht van de emotie van je favoriete artiest en de warmte van de bas door het vervangen van een aantal kunststof onderdelen voor metaal. Dit maakt dat je ook het gevoel hebt dat je iets op je hoofd het zitten, maar nog steeds heeft Grado Labs gezorgt voor optimaal draagcomfort!

Topklasse earpads
De SR225e is niet alleen uitgerust met een 8-aderige zuurstofvrije koperen bekabeling maar heeft ook nog eens hoofdtelefoon kussens die de geluidsstroom nog beter weten uit te balanceren. Dezelfde ear pads worden ook gebruikt voor topmodellen als de Grado RS1, RS2 en de PS500! De SR225e brengt nu nog meer passie en nog meer detail. 

Speciaal voor profesionals
Deze hoofdtelefoon is speciaal ontwikkeld voor professionals en wordt standaard geleverd met een 6.3 mm plug. Door het open design van de headphone is de luchtstroom door de achterste metalen grill verbeterd, waardoor het geluid kristalhelder wordt. Om alles goed samen te laten werken en vervormingen te verminderen, wordt de luchtstroom bij elkaar gehouden door enorme oorkussens. Hiermee geniet jij van een breed, realistisch geluidsbeeld.

 

Specifacties: 

Frequentiebereik: 20 Hz - 20.000 Hz

In- / on- / over-ear: on-ear

Hoofdtelefoonconstructie: open

Draadloos: nee 

Kabel afneembaar: nee

Oplaadbaar: n.v.t.

Accu/batterij gebruiksduur: n.v.t.

Kabellengte: 200 cm 

Inklapbaar: nee 

Actieve Noise-Cancelling: nee

Kleur: zwart

Microfoon: nee

Volumeregelaar: nee

Type audio connector: 6,3mm Jack

Impedantie: 32 Ohm

Merkcompatibiliteit: universeel 

 


Wat zit er in de doos?

Grado SR225e

Reviews

Even geduld...