Grado Labs RS2E

€ 629,00

Status: op voorraad

Levertijd 1-2 dagen

OF
De Grado Reference Series is speciaal ontwikkeld voor de echte muziekliefhebbers onder ons, de liefhebbers die kwaliteit en vakmanschap weten te waarderen. De behuizing van de Grado RS2e wordt speciaal met de hand vervaardigd uit het beste stuk mahonie hout voor een perfect gebalanceerd, luchtig, maar toch een vol en vooral natuurlijk geluid. Het geluid is gedetailleerd, scherp en het lijkt van veel verder te komen dan uit de compacte ruimte van je koptelefoon. De RS2e koptelefoon is bedekt met een lederen band zodat het comfortabel op je hoofd rust zonder dat het na verloop van tijd gaat zweten of irriteren. Daarnaast is de koptelefoon in hoogte verstelbaar en is de RS2e uitgerust met hoogwaardige hoofdtelefoon kussens voor een elegante accoustiek en een uiterst goede demping.

Heeft u een vraag over dit product?

026 84 878 47info@tweaks4u.comLivechat: online
Omschrijving

Details

De Grado Reference Series is speciaal ontwikkeld voor de echte muziekliefhebbers onder ons, de liefhebbers die kwaliteit en vakmanschap weten te waarderen. De behuizing van de Grado Labs Reference RS2e wordt speciaal met de hand vervaardigd uit het beste stuk mahoniehout voor een perfect gebalanceerd, luchtig, maar toch een vol en vooral natuurlijk geluid. Het geluid is gedetailleerd, scherp en het lijkt van veel verder te komen dan uit de compacte ruimte van je koptelefoon. De Grado Reference RS2E beschikt over een extreem frequentiebereik van maar liefst 14 tot en met 28 kHz. De highs en mids zijn kristalhelder te horen, en de bas voel je tot in je tenen doortrillen.

Comfort
De Grado RS2e hoofdtelefoon is bedekt met een lederen band zodat het comfortabel op je hoofd rust zonder dat het na verloop van tijd gaat zweten of irriteren. Daarnaast is de hoofdtelefoon in hoogte verstelbaar en is de RS2e uitgerust met hoogwaardige hoofdtelefoonkussens voor een elegante accoustiek en een uiterst goede demping.

Specificaties:

Frequentiebereik: 14 Hz - 28.000 Hz

In- / on- / over-ear: on-ear

Hoofdtelefoonconstructie: open

Draadloos: nee 

Kabel afneembaar: nee

Oplaadbaar: n.v.t.

Accu/batterij gebruiksduur: n.v.t.

Kabellengte: 200 cm

Inklapbaar: nee

Actieve Noise-Cancelling: nee

Kleur: mahonie

Microfoon: nee

Volumeregelaar: nee

Type audio connector: 3,5mm Jack of 6,3mm Jack (verloopstuk inbegrepen)

Impedantie: 32 Ohm

Merkcompatibiliteit: universeel

 


Wat zit er in de doos?

Grado Labs RS2e

- Verloopplug 3,5mm Jack naar 6,3mm

Reviews

Even geduld...