Grado Labs RS1E

€ 889,00

Status: op voorraad

Levertijd 1-2 dagen

OF

De Grado Labs RS1e is vakmanschap in elke vorm van het woord. De Grado RS1e is namelijk mooi uitgebalanceerd, geeft kristalhelder geluid en is extreem elegant. De Grado RS1e heeft een fantastisch frequentiebereik waarmee je details zult horen waarvan niet eens wist dat ze bestonden. De RS1e is de opvolger van de RS1i en maakt gebruik van een met de hand vervaardigde mahonie houten behuizing, maar dan volgens een nieuwe behandelmethode die nog meer zuiverheid qua toon weet te creëren. Een soepele, lederen hoofdband zorgt voor optimaal draagcomfort, zelfs na het beluisteren van al je concerten of albums. De elegante en uiterst functionele hoofdtelefoon kussens rusten zacht op je oren en zorgen voor een waanzinnig mooie beleving.

Heeft u een vraag over dit product?

026 84 878 47info@tweaks4u.comLivechat: online
Omschrijving

Details

De Grado Labs RS1e is het topproduct uit de Reference-serie en is vakmanschap in elke vorm van het woord. De Grado RS1e is namelijk mooi uitgebalanceerd, geeft kristalhelder geluid en is extreem elegant. De Grado RS1e heeft een fantastisch frequentiebereik waarmee je details zult horen waarvan niet eens wist dat ze bestonden. De Grado Labs Reference RS1E is een koptelefoon gemaakt voor de échte fijnproevers.

Design
Het luxe design past perfect bij de geweldige kwaliteit van deze koptelefoon, die ook nog eens zeer comfortabel is. De RS1e maakt gebruik van een met de hand vervaardigde mahonie houten behuizing, maar dan volgens een nieuwe behandelmethode die nog meer zuiverheid qua toon weet te creëren. Een soepele, lederen hoofdband zorgt voor optimaal draagcomfort, zelfs na het beluisteren van al je concerten of albums. De elegante en uiterst functionele hoofdtelefoon kussens rusten zacht op je oren en zorgen voor een waanzinnig mooie beleving.

Prachtig geluid
Op het gebied van geluidskwaliteit behoort Grado tot de beste merken. De beste materialen worden gecombineerd met innovatieve technieken. Het gevolg is een prachtig, detailrijk geluid dat te typeren valt als het echte Grado geluid.

Specificaties:

Frequentiebereik: 12 Hz - 30.000 Hz

In- / on- / over-ear: on-ear

Hoofdtelefoonconstructie: open

Draadloos: nee 

Kabel afneembaar: nee           

Oplaadbaar: n.v.t. 

Accu/batterij gebruiksduur: n.v.t.

Kabellengte: 200 cm 

Inklapbaar: nee

Actieve Noise-Cancelling: nee

Kleur: mahonie

Microfoon: nee

Volumeregelaar: nee

Type audio connector: 3,5mm Jack of 6,3mm Jack (verloopstuk inbegrepen) 

Impedantie: 32 Ohm

Merkcompatibiliteit: universeel

 


Wat zit er in de doos?

- Grado Labs RS1e

- Verloopplug 3,5mm Jack naar 6,3mm

- 6,3mm Jack verlengkabel van 480cm

 

Reviews

Even geduld...