Audioengine D2, wireless streaming/DAC

€ 559,00

Status: op voorraad

Levertijd 1-2 dagen

OF
AudioEngine wireless streaming DAC

Heeft u een vraag over dit product?

026 84 878 47info@tweaks4u.comLivechat: online
Omschrijving

Details

De Audioengine D2 D/A converter (HD 24-bit) zorgt dat je draadloos muziek kunt streamen door het hele huis.

Hoe werkt het?

De D2 bestaat uit 2 apparaten: de Sender en Receiver. Op de Sender sluit je je computer aan (of elke andere digitale bron!) via de USB of Optische ingang. Hier komen de digitale signalen dus binnen. Deze Sender stuurt vervolgens het digitale signaal draadloos door je huis over een maximale afstand van 30m (meer dan genoeg dus in de meeste gevallen). Dan gaat de Receiver aan het werk: deze ontvangt het digitale signaal en zet dit met de 24bit/96Khz hoge kwaliteit D/A converter om in een analoog signaal. De analoge uitgangen op de receiver kun je aansluiten op een externe versterker of een actieve speaker als de A5+ (met ingebouwde versterker - je hebt niks anders meer nodig). Je kunt er ook voor kiezen de Receiver aan te sluiten op een externe D/A converter via de Optische digitale uitgang.

De D2 verwerkt signalen tot 24bit/192Khz en kan deze draadloos versturen tot de hoge resolutie van wel 24bit/96Khz (wordt automatisch omgezet).

De D2 is eigenlijk 2 producten in 1:
- Draadloze USB-DAC
- Draadloze USB-S/PDIF converter

Volledige scheiding

Omdat de Audioengine D2 volledig gescheiden werkt van je Wi-Fi netwerk ben je er zeker van dat je Internetverbinding nooit negatieve invloed heeft op je muziekweergave. De draadloze volumeregeling werkt bovendien over een compleet ander kanaal dan de digitale datastroom. Last but not least: elk apparaat heeft een aparte externe voeding. Ultieme scheiding voor de beste kwaliteit!

Reviews

Even geduld...